Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

čtvrtek 12. ledna 2012

Procrastination

Prokrastinuju, prokrastinuješ, prokrastinujeme!

 Takže se bezcílně prodíráme internetem, přepínáme tv a žereme.

 K ničemu kloudnýmu to ale nevede.
Jedině k tomu, že při snaze jít se ven provětrat/socializovat/whatever zabloudíte do obchodů a odnesete si nějakou blbost, kterou nepotřebujete. Např. tuhle falešnou lišku na krk. Nevadí. Byla ve slevě, možná to i unosim. Třikrát do roka (?).

Máte to taky tak?

Mňau.

5 komentářů:

  1. Náhodou... lišky na krk jsou senzační... když jsou umělé :D

    OdpovědětVymazat
  2. ajaj, snad nebudu v některym z nadcházejícím postů ukamenována...i přes lásku ke zvířatům musim konstatovat, že pravej kožich zahřeje prostě víc než umělej (a já jsem zmrzlina zmrzlá)

    OdpovědětVymazat
  3. lišky kdekoliv zrovna nemusím, ale prokrastinace je moje http://kavarenskapovalecka.blogspot.com/2012/01/boj-s-prokrastinaci-aneb-uz-neni-co.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    odepisuji Ti radši sem, protože jsem nevěděla, jestli by sis to u mého postu přečetla. Tvůj komentář mě neuvěřitelně potěšit. Myslím si, že je to zatím nejkrásnější komentář, kritika a lichotka, kterou jsem kdy dostala. Takže Ti ze srdce děkuji, strašně si toho vážím :)) hodně štěstí v blogování, vypadáš zajímavě, budu Tvůj blog chvíli sledovat a uvidíme, co z Tebe vyroste. Jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zas tak krásnej nebyl=)...prostě jak normálně píšu...díky=)

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion