Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pátek 13. ledna 2012

Friday, 13th

Nevím jak u většiny populace, ale na pátek třináctého, resp. že se v ten den stává jen něco hrozného, nevěřím. Možná jsem málo pověrčivá, ale kam moje paměť sahá, nic špatného se mi nikdy nestalo. Co víc, většinou se na ně spíš těším. Třeba je pátek třináctého svátek pro ty, kterým se lepí smůla na paty v "normální" dny.

Co by se dalo považovat za smůlu, je jedině nic moc počasí (nesnášim studenej vítr!) a špatný světlo venku, který focení nesvědčí (tak je to ale celou zimu).
áno, jsem zlatovláska, heč

miluju šátky 

Jedna z nejoblíbenějších kombinací; a není mi zima=)

A tak jediným neštěstím zůstává, že jsem dneska zase nedodržela plán a nenapsala žádnou práci. Shame on me. Aspoň že to můžu svést na to datum.


Mimochodem pátek třináctého je nešťastný díky teplářům, kteří byli od tohoto data tvrdě stíháni. A na zámku Zbiroh probíhá templářská výstava, kde je zapůjčen údajný autoportrét L. Da Vinci, zázračně nalezený v Itálii. Věříte v jeho pravost?

Mňau.

16 komentářů:

  1. super outfit, asi nejlepší co jsem u tebe zatím viděla! jo a přimlouvám se za zrušení ověřování komentáře pomocí tý hatmatilky dík je to fakt otravný!

    OdpovědětVymazat
  2. díky, dávam pryč....mně se to neukazuje, tak ani nevim, že to tu mam:D...taky mě to jinde někdy celkem prudí

    OdpovědětVymazat
  3. bezva šátek :) a já teda měla úspěšný pátek třináctého, v práci se mi dařilo, ve slevách jsem ulovila super 3 kusy spodního prádla za necelé tři stovky a když jsem teď šla domů, krásně chumelilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a letos bude pátek 13. prej ještě dvakrát, super, ne?=)

      Vymazat
  4. to je super outfit!!:)
    diky za komentar

    OdpovědětVymazat
  5. kozuch je super!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Asi jsem divná, ale mě se ten outfit nelíbí. Sorry. Trochu mi to připomíná smutný pozůstatek disca z osmdesátejch let a pracovní svetr ze sekáče za 10,- Kč. :( Ale šátek ve vlasech vypadá fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v pohodě, vždyt věc názoru...ale ten svetr mam prostě ráda=)

      Vymazat
  7. Ten šátek na hlavě je parádní škoda že na té první fotce máš místo obličeje tu číču.

    OdpovědětVymazat
  8. Od 17 nevím, jaké je datum takže taky pátky a třináctky neřeším. A je to fajn, do té doby jsem docela pověrčivá byla (jasně že je ale super špatné věci svádět na čísla a dny co vytvořila generace dávno přede mnou, i když naprosto nesmyslné)

    OdpovědětVymazat
  9. ten kožíšek je super..sluší ti to =)

    zvu tě na giveaway, která právě probíhá u mě na blogu =)
    http://nikijeans.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion