Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pátek 7. října 2011

totally angry and sad

Earl má pravdu, karma je svině.
Dnes jsem se dozvěděla jednu velmi příjemnou skutečnost, tj. že budu mít možnost podílet se na velice zajímavém projektu, který se ale v nejmenším netýká blogu, proto nemá cenu to tady rozmazávat. Radost byla ale vystřídána rychle rozčarováním, resp. spíš zoufalostí a nasraností, z toho, že mi z Anglie nedorazily ani jedny toužebně očekávané boty. Z horlivě očekávaných věcí mi nakonec dorazily jenom sluchátka a z těch méně horlivě rukavice a čepice se zvířecím vzorem, lesk na rty a termotaška, která je ovšem tak malá, že s do ní vejde jenom půllitrová lahev a navíc jedna stupidnost, kterou jsem si neobjednala! Jediný malý úspěch jsou tedy sluchátka, která jsou za cenu o litr nižší, než se taková prodávají u nás, ale to mě opravdu neuspokojí. Žádné krásné botičky, které v ČR ani omylem nebude nikdo mít, žádné světlé psaníčko, žádné hnědé tričko a žádné pruhované tílko...

Chápu, že někde ve světě právě 20 milionů dětí hladoví, ale teď mě opravdu víc než světový mír tankuje, že už nebudu mít své krásné vysněné hnědé boty s kožíškem.


Fucking karma. Every good news replaced bad one. I have been chosen for some very interesting team work project. And also arrived very expecting package from England. But there werent few ordered things and mainly two ordered pairs of boots!
Ok, many peoples are starving right now, but I m more interesting in my (unfortunately nonexisting) boots anyway. Anyone understand me?

2 komentáře:

  1. sportsdirect...spousta sportovních kravin, ale i pár použitelnejch kusů....ale chyba nejspíš padá na neschopnýho prostředníka, kterej něco slíbil a pak nesplnil...kdyby mi to dal aspon včas vědět, mohla jsem si je objednat ihned sama....ted už jsou samozřejmě dávno vyprodaný

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion