Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 19. října 2011

chčije a chčije...

A bohužel nejen na samotě u lesa, ale i v Praze. Ne, vážně nepraktikuju ráda sambu mezi kapkami deště ani zpívání v dešti. Ranní zjištění, že si dnes nemůžu vzít plátěný tenisky ještě nebylo tak hrozný, polední zjištění, že černá kožená bunda nebyla nejlepší volba, jelikož je mi zima jako prase, bylo už horší. Odpolední zjištění, že se mi od stálýho otvírání a zavírání rozbil deštník z Paříže, už mě trochu nas... Ne že by byl nějak drahej, ale byl černej a tak nějak všestraně použitelnej, navíc to je skoro jediná vzpomínka na tu návštěvu Francie, jelikož jsem přišla o všechny fotky.



Přesuneme se o pár let zpět. Rok 2007, Notre dame. Začíná pršet. Když v Paříži prší, je to pěknej vopruz (no to skoro všude...). Mnohem větší, pokud nemáte deštník. Já si ho inteligentně samozřejmě nevzala. Jen málokdy tak ocením elasticitu trhu. Černí prodejci se během dvou minut dokázali přeorientovat z prodeje "ajfelovek" a jiných cetek na prodej deštníků. Stál 3 až 5 euro (už si nepametám) a vzala bych si ho, i kdyby na něm bylo dítě na nočníku. Reakce na poptávku okamžitá, graf poptávky a nabídky by zajásal. Hrdlička by z toho vrhla jestřába (off topic fór, kterej pochopí jenom studenti jedné nejmenované fakulty, ale to je fuk).

Zkrátka i k tomuhle kusu plátna a drátů mám určitý vztah. A nesnáším déšť ve městech. Je mi zima, kolikrát mi teče do bot, v MHD všichni smraďoši smrděj ještě víc než normálně a auta na mě stříkaj odpornou vodu tekoucí podél cest.

tipy pro vyznavače SM:

SM tip ke čtení: Jan Otčenášek - Když v ráji pršelo

Mně osobně navozuje vytrvalý déšť spíš deprese a podobné pocity jako v písni od the Doors:

(zmoklé) mňau...

Hi, shortly: I hate raining in the city. Today I was cold and broke my umbrella from Paris. It wasnt expensive, but I liked it. There are some links for people who like SM practice (I mean who like rain:P)

Žádné komentáře:

Okomentovat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion