Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

úterý 18. října 2011

Totally 70s

Sedmdesátá léta, to jsou pro mě hlavně zvonáče, doznívající studentská hnutí a hippies, velké vzory, barvy a velké klobouky. V ČSSR byly tyto hlavní aspekty poněkud osekány a vítězila po rudé nejoblíbenější barva komunistické strany, a to šeď. Rozhodla jsem se dnes vzkřísit ty pravé sedmdesátky (přestože klopa klobouku je trochu menší, než by si to žádalo, ale v téhle barvě větší nemám) a vytáhnout zvonáče, které beztak jsou jedním z největších trendů tohoto roku.


Tak mi nějak přišlo příhodný vyfotit se před zaniklou prodejnou občerstvení, která vypadá, jako by byla naposled otevřená právě někdy v 70. letech.

Smutné?



Ale není všechno jen šedé a smutné. Občas.
I love you
Mňau!

Btw. břicho stále štěká:/.

4 komentáře:

  1. jééé pěkný! mě se na sedmdesátkách líbí hlavně večerní šaty( největší inspirace je pro mě v tomhle období Michelle Pfeiffer-ve filmu scarface)dlouhé šaty s obrovským výstřihem na zádech a kovové psaníčko, po kterém toužím. A Al Pacino s rozhalenkou:))
    dokud břicho štěká tak je to ok:)

    OdpovědětVymazat
  2. perfektní šaty s dobře a pořádně odkrytýma zádama mi zatím nebyly souzeny, ale tak do třiceti to doufam ještě stihnu:D (později už to asi nebude moc vhodný, protože se dost bojim, že mi pak už budou prsa pochodovat někde po břiše)

    simone, díky moc...většinou když se k němu někdo vyjádří, nejsou to zrovna slova chvály

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto je skvělé :-) Klobouk je pecka!!!

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion