Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pátek 14. října 2011

Snake is the new leopard

Už to taky víte? Dokonce i k nám do obchodů už se pomalu doplazil hadí vzor. Zatím jenom tiše vyplazuje rozeklaný jazyk, objevuje se nejčastěji na doplňcích jako jsou boty, tašky, blbiny do vlasů. Brzo se ale jistě doplazí i do vašich příbytků a nábytků a pevně se kolem vás ovine...


Jako většinou jsem i tentokrát na nový trend připravená. S předstihem. Už v létě jsem si pořídila kobří kabelku a pak přibyl ještě pásek. (Mimochodem ten není z hada, ale z krávy - překvapivé.) A voilá, hned na to se to stalo trendem.



A tak čekám a doufám, že se had neujme tak masivně jako leopard, kterého přestože mam moc ráda a vlastním spoustu leopardích flekatých věcí, s tím, jak moc a hlavně jakým stylem je nosí lidi v ČR, se prostě nestotožňuju a ubývají mi síly a chutě nosit leoparda. Snad mi potom "hadí mánie" nezoškliví i moji kabelku, koneckonců, nebyla zadarmo... Jediné k čemu se upínám, že hadů se hodně lidí děsí, tak je nebudou chtít ani nosit. Proto snad nezažije hadí vzor takový boom jako leopard.



Do you know it? Leopard is dead, vivat snake! Actually I hope this trend wont last so long. I like it but I dont want to see it everywhere. In Czech rep. every silly styleless hen wears leopard. Pink leopard, purple leopard, green... on boots, coats... and of course mostly on scarves. Dont want it became with snake too.


A jak jste na tom s hady vy? Budete je nosit, nebo se vám hnusí i pomyšlení na ně?

SSSSSSSSSSSS!

5 komentářů:

  1. ja teda trendy fakt nebudu. hadi vzor je mi odpornej at je skutecnej, kravi nebo hadrovej...

    OdpovědětVymazat
  2. jedině dobře=) podporuješ moji teorii, že to snad nebude tak horký=)

    OdpovědětVymazat
  3. dnes jsem viděla ve tvé oblíbené calzedonii hadí legíny:) to by mohlo vypadat zajímavě-souboj hadů.

    OdpovědětVymazat
  4. Hadi mě zatím minuli, ale tvá kabelka je parádní.

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion