Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 30. října 2011

"Rybí" trh

"Kočky by kupovaly whiskas." Prdlajs! Kočičky raději papaj rybišky. Tááákhle moc.


Fotky ještě ze včerejšího blešáku. Na sobě něco pohodlnýho, teplýho a ne moc okázalýho. Vlastně až moc teplýho. Tenhle zlatej skoro leopardí svetr hřeje jak blázen, asi ho zařadím do balíčku poslední záchrany pro ztroskotání v zimě v horách.


 A mam vínový kalhoty. Nebo jak teď letí "burgundy". Sice jsem se zařekla, že nic v týhle barvě, natož kalhoty, si pořizovat nebudu, abych po venku nechodila "za blogerku", konec konců není každej den helloween, ale tyhle se mi prostě náhodou postavily do cesty a za tu cenu jsem je tam nemohla nechat. Navíc jsem už jako malá toužila po semišových kalhotách a v dospělosti si všichni plníme dětské sny (aspoň bychom měli). Lawyered.



Navíc jsou docela vtipný. Jsou z dětský Zary vel. 13-14 let a klidně bych je mohla mít ještě trochu užší. A hlavně kratší:D. Nejsem trpaslík, a přesto mi asi 10 cm dole přebývá (což řeším ohrnutím, které není vůbec poznat). Chtěla bych vidět to 13(14)letý dítě, kterýmu budou přesně:D. Ve Španělsku (odkud je Zara) ani v Číně (kde ty věci vyrábějí) jejich líheň nejspíš nebude.





Mňau.


Hi, wearing burgundy pants from zara kids. They are 13-14 years size and they are a lill bit bigger and much more taller for me (I wear them rolled up). I would like to see some kid it fits to him:D. But I always wanted some suede pants.

4 komentáře:

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion