Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 23. října 2011

Květena

Dneska nekonfliktně. Kytičky. Jak by je vůbec někdo mohl nějak "hejtovat"? Zvlášť když jsou krásně červené.



Ale aby se neřeklo, tak aspoň malej důvod k hejtu dám. Mám na sobě 3x leoparda (too much?) a pozor, mám zelené ponožky. Ne silonky, ne punčochy. A je mi skvěle. To je co? Nejsem dost horkokrevná na to, abych si v ani ne deseti stupních vzala baleríny na holou nohu, slabé silonky by taky nezahřály a já si ty baleríny ještě chtěla letos vzít, než začne padat sníh. A zelená mi jde do outfitu.


Vysvětlení trochu podivně zastaralého nadpisu. Dům jsem objevila náhodou a o zvěčnění si přímo říkal. Navíc obyvatelé byli dbalí názvu a v oknech měli ty krásné červené pelargonie.


Mňau!


 I love red colour and flowers (mainly red of course=)). Wearing leopard, red trousers, green parka, sunglasses and socks. Yes, regular socks. What do you think, is it alright?

2 komentáře:

  1. Tohle mi v Praze chybí. Málo květin v oknech. Kde je tenhle barák? Krásné secesní motivy.

    OdpovědětVymazat
  2. v okolí mi přišlo kytek v oknech celkem dost (teda je to pořád málo, ale vidět jsou a červený jsou hlavně nejvýraznější)...mně se letos kytičky nějak neurodily, furt mi tam nalítával nějakej blbej plevel a celkově byly takový přichcíplý...jedinej pěknej je kaktus, ale kvetl taky jenom třikrát...
    tohle je ve strašnicích, otevřeli tam novej světozor, tahle ulici je první kolmá na hlavní (teda myslim, že to popisuju správně:D)
    jinak pokud hledáš hodně secese, tak určitě vršovice! jsou sice takový místama hodně posraný od psů, ale je tam spousta opravených secesních domů, hlavně nahoře u vinohrad

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion