Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

sobota 15. října 2011

Industrial saturday


Dnes jsem se vydala obdivovat industriální architekturu spalovny Malešice. Kecám. Jeli jsme do outlet centra Fashion arena. Byla jsem tu už několikrát, ale je to čím dál horší. Svetřík, co ani nezahřeje, Tommy Hilfiger za víc než dva litry? Ehm.... tohle může vážně fungovat jenom v ČR, proč u nás není jediné opravdové outletové městečko s outletovými cenami, jako je např. v Rakousku? Protože Češi očividně pořád nic nechápou, parkoviště bylo beznadějně plné. Zajímalo by mě, jestli si člověk, co si koupí tenhle skvělý zlevněný svetřík, bude myslet, že je to terno a že hrozně ušetřil.

Ale bylo krásně, a to je nejdůležitější.





Fotky jsou tak trochu indistriální a tak trochu podzimní. Jediný, co miluju na podzimu, je červená barva listí. A taky moje 3 nový červený svetry=))). Btw. ten co mám na sobě, je velikost 16, tj. 44. A je mi přesně. Haha, Atmosfere, you made my day:D. Ale nevadí, já nejsem J. Lopez, já si cedulky přešívat nebudu.


A otázka na konec, která rozděluje národy, rodiče a děti, milence a milenky, kvůli které div že se ještě nevedla žádná skutečná válka; jak jste na tom s ponožkama? Vadí vám, když jsou vidět a nedejbože výrazné?

Každopádně tyhle se sobíkama miluju a ať si mě za to klidně "hejtuje" celej svět.



Hi, I love autumnal red on trees a these socks with reindeers. Do you like distinctive socks?



bonusovka na závěr
Mňau!

3 komentáře:

  1. macka ta dobre maskuje:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. já mám od atmosphere tolik různých velikostí, že se tomu už jenom směju :)

    OdpovědětVymazat
  3. přece jen se většinou pohybuju o jednu dvě (tři) velikosti níž (i u atmosphere), tak mě to pobavilo...ale aspon jsem mohla mámě hned objasnit záhadu, proč tomu kabátu vel. 14, co se jí tak líbil, chybí vepředu 20 cm látky k zapnutí:D...že chyba asi nebude na jejím přijimači a neni mastodont

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion