Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 2. října 2011

Dobývání hradu

Protože včera bylo nádherně (stejně jako dnes), vyrazili jsme na menší výlet. Fotky bohužel nejsou nic moc, když musíte hlídat jednoho sviště, fotky prostě za nic nestojej, takže milé blogerky, pokud chcete, aby vám někdo "achal" nad fotkami, nepořizujte si je, já je určitě tak dalších padesát let neplánuju. Když je vedro, snažím se toho mít na sobě co nejmíň (ve vší slušnosti), takže bílá, hnědá a spousta zlatých řetízků to jistí (aby se neřeklo, že je to až taková nuda). Pikniková kabela se zdála být skvělou volbou, ale nejet autem, asi by její velikost byla nakonec nedostanečná. Na hradě se zrovna konala rytířská akce, takže spousta krásných stánků, pokusy o středověkou hudbu, pár rytířů, hodně převleků a spousta dalšího. Prostě krásná sobota. Kéž by to léto ještě nekončilo...










A kdopak pozná hrad?



Na fotkách nejsou vidět moje sytě růžové nehty na rukou a růžová rtěnka, ale těch si ještě užijete... btw. konečně jsou ale aspoň vidět moje nejnovější kočičí brýle, které teď stejně taham nejčastěji.

Mňau!

2 komentáře:

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion