Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

úterý 25. října 2011

Bezcílné mňoukání

Je to chvíle, co jsem začala přispívat tak nějak aktivněji a pravidelněji. A už mám svoji malou anonymní hejterku=). Jenom si to se mnou tak trochu zbaběle vyřizuje na blogu Protivný blondýny, sem se asi bojí. Popravdě mě spíš překvapilo, že se na mě stále neslétlo hejno potrefených hus, o kterých jsem psala. Ale na to jednou taky dojde.=) Nebojím se. Jsem kočka. Mám drápy.



Život je prostě boj, a proto nosím psí známky. A ležérní úbor vhodný i k vysokým kopům z otočky (Jean-Claude Van Damme hadr). Mimochodem tenhle znáte? Ťuk, ťuk. Kdo tam? JCVD. Vypadněte všichni čtyři!


A miluju nošení kontrastně barevných sportovních podprsenek (jop, to znázorňuje ten úzký proužek tmavě růžové, žádný kraječky, jasný), i když by mě módní peklo za to asi ugrilovalo. No, ale aspoň nemam modrý odrbaný džíny a černou buřtovou bundu. Jo, a na zádech mám batoh. Není koženej, ale je čistej (Ado!). V čem jiném taky chodit cvičit.


Mňau!                                                                                                                                                    


"Knock, knock!"  "Who is it?"  "Jean-Claude Van Damme."  "Get out! All four!"




7 komentářů:

  1. Líbí se mi tvůj rázný styl psaní. Nějak jsem sem zabloudila a troufám si tvrdit, že tu nejsu naposledy. Konečně někdo, kdo vyčnívá z tohoto monotónního davu ;) Palec hore děvče!

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska nejsem ve formě.=) Ve skutečnosti jsou tu i jiní, co dokážou plácnout do vody mnohem víc a líp než já. A jsou v mnohém (např. té módě a věcech okolo) mnohem erudovanější než já, nemám na to dost času a často ani energie. Ale to mi nebrání v tom si tady občas zamňoukat.

    OdpovědětVymazat
  3. Jedinej dobrej hejterskej blog už zaniknul, škoda ho. Ostatní hejtři jsou jenom lamy, co se do toho ani neumí stylisticky a významově opřít. Ti si zaslouží výsměch.
    PS: ten vtip je dobrej xD

    OdpovědětVymazat
  4. kterej blog to byl? jinak sorry, dneska byly vepřový hody, takže mám mozek obalenej tukem víc než obvykle a nedokážu vytušit, jestli jsem taky lama (?)

    ale aspoň že vtip tě pobavil=)

    OdpovědětVymazat
  5. :) to bylo 5 důvodů proč tě nenávidím. Ta holka to fakt uměla.
    A ty lama nejsi, na rozdíl od té slečny, co tě hejtuje.

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion