Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

úterý 9. července 2013

Zlatá straka

Dneska trochu jednoduše. Bílá, zlatá, modrá.
A dnes to bude hlavně návod. Pokud jste straky jako já, přitahuje vás všechno blyštivé, tj. samozřejmě i flitry. Zrovna flitry jsou ale zafixovány jako něco, co se nosí akorát někam večer na party. Proč je ale nenosit i ve dne?
Já je nosit chci, zvlášť když jsem si už pořídila tenhle svetřík. Doplnila jsem ho zlatými a neutrálními doplňky a volnými džínami. Původně jsem je koupila z hecu na doma a "takový to venkovní lítání a válení", ale hned první den jsem zjistila, že je jsou prostě super a nemůžu bez nich být. Ne každýmu se líbí (skoro nikomu, hlavně chlapům ne), ne každý je může nosit, ale já jo, heč, takže i dál budu.
Tak co, kterej módní kritik mě první sjede za tuhle nesourodou kombinaci (takový nenucený kombinace mam ale nejradši!) a hlavně ty hrozný neslušivý džíny? Dychtivě čekám.

Mňau.

9 komentářů:

  1. Ten je boziiiiii, slusi ti to moc! Takhle zkombinovane je to parada! Musim se smat, neb mam na sobe dneska Stribrnou shiny mikinu od Marca Jacobse a velky nahrdelnik, takze taky jsem straka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dej k tomu nějaký messy kalhoty a budu slintat už nad tou představou!:D

      Vymazat
  2. a mě se to líbí, ale kdyby byl tenhle svetřík můj, určitě bych odstřihla rukávy a nosila ho jako vestu...po takové toužím hodně dlouho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chápu:D ale za prvý se bojim, že by se rozpad, ale hlavně by neplnil svoji svetrovou funkci=)...mně je totiž bud vedro, nebo zima, málokdy něco mezi tim, takže rukávy můžu stříhat max. z trik, co mě dělaj tlustou a udělat si tílko:D

      Vymazat
  3. Zlatú mám v poslednom čase veľmi rada a musím Ti pochváliť hodinky :)) DayByDay

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se to moc líbí, ten světřík je super!

    velká Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Naopak, dziny se mi moc libi! A svetrik taky, dohromady to s kabelkou a sandaly pekne ladi.

    http://klaraspoint.blogspot.be/

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion