Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

sobota 3. ledna 2015

New year´s resolution

Další rok skončil, nový už začal, ale předpokládám, že se u nikoho zatím nic nezměnilo (pokud si teda někdo na silvestra nezvlád třeba vystřelit oko). Nepotrpím si na dlouhý proslovy a je to jen pár let, co mě začalo alespoň bavit psát, nebudu proto zdlouhavě popisovat, co všechno jsem za uplynulý rok zažila, zvládla a zkazila. Vše, co zažijeme, nás ale nějak formuje a někam posouvá. Možná proto, si letos opět dám předsevzetí. Na rozdíl od minulého roku to ale nebude víc cestovat a navštívit víc světadílů (což se mi povedlo). 2014 je pryč a já nedokážu říct, jestli jsem ráda, nebo ne. Ten rok mi dal moc. Moc silných zážitků spojených s objevováním nových míst (navštívila jsem poprvé Ameriku, Kanáry a po menší odmlce projezdila Španělsko) a spoustu rozporuplných emocí a kopanců v soukromém životě. V zájmu stárnutí (nazvěme to zrání) to vezmu úsporně a jednoduše. V roce 2015 chci být lepším člověkem a dokončit školu (aspoň jednu).

key west

Jak jste na tom po každoroční rekapitulaci vy, máte předsevzetí?


2014 gone, long live 2015! I am too exhausted to describe my whole previous year. It was so up and down... I decided to take a resolution for following year. It is short and smooth. I wanna be a better person and I have to finish school. Fingers crossed.

2 komentáře:

  1. Ja bych chtela konecne zacit delat to co me bavi. Lepsi predsevzeti ani mit nemuzu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. důležitý je vědět, co tě baví a co chceš, pak je k tomu jen krůček=)

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion