Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

sobota 10. ledna 2015

Last minute tip

Ahoj kočky,

omlouvám se, že to píšu až teď, ale lepší pozdě, než později. Mám pro vás zajímavý tip. A nejedná se o cestování (teda pokud jste z Prahy=)). Zítra je poslední možnost navštívit výstavu Vně a uvnitř v Uměleckoprůmyslovém muzeu. Jedná se o výstavu pojednávající o historii a užití umělých vláken, ale nebojte, jsou zde i četné příklady užití (hadříky, hurá!), takže to není nuda.
Vidíte to nádherné prádlo? Detail podprsenky bohužel ještě nemám počítači, ale věřte mi, že takhle krásně zpracované kusy aby dnes člověk pohledal. A ty punčochy s výrazným zadním švem. Ach... Mimochodem svetřík Lanvin nahoře je ze začátku 70. let.
Do tohohle kožíšku z 80. let jsem se zakoukala, byl měkkoučký a má kapuci! Tu bohužel u svých kožíšků pořád postrádám. A šatičky, jaký film se Vám při nich vybaví?=)
Výstava ukazuje i nejnovější trendy, třeba užití kovů, papíru a zvláštní triko, co má úplně chránit před vnějšími vlivy. Tyhle super šaty, který bych si s chutí hned odnesla, má na svědomí Monika Drápalová.
Určitě výstavu doporučuji, navíc je to současně poslední příležitost se podívat do staré budovy muzea, která se na několik let kvůli rekonstrukci uzavře. A na vstupenky jsou teď slevy.

Tip na závěr, ze záchodu je ten nejlepší výhled přímo na židovský hřbitov. Fotku jako důkaz bohužel nepřikládám, jelikož mi mezitím umřely asi tak 3 počítače, ale jsou bezpečně uloženy na externím disku.

Čau mňau.

2 komentáře:

  1. Jeee sla bych hned akorat planujeme vylet na zitra, tak byt v praze tak jdu hned... Mimochodem muze se tam na ty hadriky sahat? Kdyz je to o materialech tak si clovek rad ozkousi ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. se přiznam, že oficiálně nevim, ale já byla na komentovaný výstavě s kurátorkou a nějaký to jemný ošahávaní jí vůbec nevadilo...a před místností byl věšák s různým oblečením, a to si moh člověk i vyzkoušet:D (vyfotila jsem se v pěkným černým kabátku, díky blesku ale nebyla na fotce moc poznat textura)

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion