Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

sobota 8. listopadu 2014

woolen turtleneck

Fotky stojej za flašku zkyslýho mlíka, tj. pro mě fakt za nic. (Ale někomu to chutná...) Za jejich kvalitu, kompozici, prostě všechno se omlouvám, kombinace "fotografa", co můj cannon drží jako prase joystick a navíc je ultranasranej, že to vůbec musí dělat a že mu právě beru přesně 3 a půl minuty jeho drahýho života, fakt není dobrá a prostě nemůže slavit úspěch. Nicméně jsem si to prostě nemohla odpustit, chci vám totiž představit tento rolák.
Nosíte roláky, nebo nedokážete překousnout názor z dětství, co jste si na ně udělali a rezolutně je odmítáte? Za sebe musím říct, že roláky přes zimu zbožňuju. Jsem vlastně tak trochu "horňák" (ne v tom smyslu, jak se hodnotí chlapi:D), prochladnutí mi jde zhora, na teplotu jsem choulostivá jen od pasu nahoru, zato pořádně. Jak mi ofoukne krk, hned jsem nemocná, naopak od nohou mi zima nejde vůbec, což je důvod, proč pořád nosím mokasíny a baleríny a zimní boty jsem ještě z krabic ani nevyndala.
Roláky jsou tak pro mě přímo stvořené a kdybych je nenosila, hazarduji vlastně se zdravím.=) Tenhle perfektní světle šedý kousek je nejvíc basic, jednoduše se kombinuje a navíc je z 50 % vlněný, díky směsi krásně hřeje, ale nekouše, což je u čistě vlněných látek bohužel pravidlo.
turtleneck: sh, shoes: baťa, bag: dkny, watch: marc jacobs, jeans: gap, other: dont remember
Outfit je vybrán úplně jednoduše, po nějaké době jsem vytáhla moje nejoblíbenější z boyfriend jeansů, i když mám pocit, že se mi od loňska nějak srazily. Jednoduché stříbrné doplňky, stejně šedou hučku proti větru a aby to nebyla úplná nuda, okořenila jsem to botama v divný modrostříbrný barvě.
Tak co vy a roláky? Zahajuji minianketu: ANO nebo NE?

4 komentáře:

  1. :) ja teda rolaky nenavidela, ale pristihlamjsem se, ze po nejakych taky pokukuju, lec zatim me zadny tolik neokouzlil, ale kdyz uz tak velky a hunaty! Slusi ti to a napada me jestli ma cenu porad skryvat identitu? Neni to fuk?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám pocit, že jsem asi nikdy nebyla takovej rolák - hater, takže to, že se je v dospělosti snažím nosit co nejvíc, vlastně není taková změna...ale velkej hunatej "medvědí" svetr, do kterýho se zabalíš celá, to musí bejt prostě lahoda snad pro každýho=)

      a s tím mým kočičím xichtem...často jsem o tom přemýšlela, zvlášt někdy když vyjde hodně dobře fotka, si pak říkám: "hele dobrý, nevypadam zle, to by snad stálo za to i ukázat":D....a celkově by fotky vypadaly mnohem líp, jenže když o tom přemýšlím, tak určitá úroveň ochrany soukromí (která je pro dnešní dobu lehce nadstandardní) je mojí součástí a neprojevuje se ani v nejmenším jen tady na blogu ale i v mém každodenním životě, takže se té masky asi těžko zbavím

      Vymazat
  2. V tom prvním odstavci, jsem se úplně viděla, když fotíme s přítele :-D Hehe. Já jsem se do roláků nějak zamilovala až letos a přesně šedý ted sháním! Roláky jsou super, mám nejradši nějaký velký, který se hodí ke všemu a ještě se dá do něj až po uši zabalit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám jeden černý, kde si rolák můžu natáhnout i na hlavu jako šálo-čepici...k dokonalosti už mu jen dole chybí tak 20 cm, aby byl fakt velkej na zabalení z obou stran=)...a boyfriend to nesnáší, protože prej vypadam jak muslimka:P:D...ale pro mě je ideální, na uši trpim, bolej mě i v létě, když fouká

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion