Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

úterý 11. listopadu 2014

Woolen bomber

Nevím jak vy, ale já si na letošní podzim opravdu nestěžuju. (Původně jsem chtěla napsat letošní počasí, ale to mělo svoje mouchy - jako haloo, srpne, byl jsi vůbec?) Díky nadprůměrným teplotám jsem stále nevytáhla zimní boty (jenom dvoje podzimní - hlavně na večerní pochůzky) a nemusím se balit do kabátů a bund. Stačí dvě lehké vrstvy a přes to třeba tohle vlněné soci - sako, bunda, svetr, vlastně nevím, co to je, ale střihově je to každopádně bomber. Vzhledem k tomu, že vlněný bomber jsem ještě nikdy nepotkala, tak se trochu ostýchám tohle označení použít, ale jo, je to bomber. Za "pár" korun, z nejlepšího materiálu, co hřeje jako čert. Pokud se mi vejde pod nějaký kabát, a díky trendu oversized, který má v mém šatníku čelní místo, se určitě vejde, přežiju i hodně tvrdou zimu, kterou hlásí myslivci.

A když už jsme u toho, vidíte to letos na tvrdou zimu jako myslivci (podle shlukování lesní zvěře), nebo na mírnou zimu jako meterologové? Pokud bych to měla brát podle sebe, tak bude mega krutá, jelikož já se přežíram a nacpávam už od srpna.
bomber: mango, sweater: c&a, shoes: gate, watch: dkny, other: dont know
Btw. důkaz místo slibů:
Takhle teď slavím svatomartinské hody...s mastnou hubou od ucha k uchu.

Mňáááááu.

Hi, have you ever seen a woolen bomber? I have not but I bought one:D.

2 komentáře:

  1. Husicku jsem o vikendu taky stihla a byla od maminky bajecna, ja se letos nepreziram a nahazuju sval ve fitku, porad doufam, ze prijde ta zaslouzena dovolena jen co skoncime nase danske dobrodruzstvi...kazdopadne mi prislo ze je v praze pekna kosa narozdil od danska. Ale ono se to vyrovna brzy ;) vlneny bomber vypada kul!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ted tak...tučná...že jsem ve vší soudnosti musela v obchodu nechal uplně super pruhovanej topík, krásnej i materiál, jenže průstřihy měl zrovna na místech, kde si to můžu nejmín dovolit

      fakt ti přišla kosa? se divim, v dánsku přece víc fouká=) to je den ode dne...když je inverze a celej den mraky, je to na prd, ale když vyleze sluníčko, jako dneska, je ještě pořád krásně a dá se v pohodě i sedět venku...a jelikož se v ty horší dny snažím vycházet co nejmín, tak zimní věci ještě vážně nepotřebuju=)

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion