Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

úterý 16. září 2014

Polska

Tentokrát něco odjinud. Začínám mít moc ráda Polsko, minimálně jeho západní část. Je to tu pěkný jako v Německu, ale mnohem levnější. A je tu dobrý pivo a nejlevnější a superčerstvý sushi (neasi, přímořská země).

zapomenutá karta




tenhle kámoš tu leží asi dodnes

















Jo, zas ty samý šortky, ale já je miluju, zbytek easy as possible. A zdravotní pantofle, yes, jsem fashion victim, ale je mi to fuk. Musím říct, že tohle léto jsem v nich nachodila fakt hodně a není to na nich ani trochu poznat.
shorts: stradivarius, bag and watch: michael kors, top: dont remember


Poland is great. Nice as Germany but much more cheaper. I´m in love with great beer and extra fresh sushi. Sorry for too many photos.
Other photos on instagram.

Čauky mňauky.

7 komentářů:

  1. Jesteze me MK manie nedostihla, ted tu navic oteviraji MK obchod misto meho oblibeneho Bestselleru achjo, polsko me nejak moc neoslovuje ale to levny pivo bych brala tady v dansku se clovek za vecer propuje celou vyplatou :( lepsi nepit a koupit si novy tricko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pivo neni zas tak levný, je vlastně o něco dražší než u nás, ale zas je silnější, všechno má voltáž 12stupnovýho a výš...takže si dáš 2 a už je ti veselo:D

      a to bud ráda, že nejsi v norsku:D fakt nechápu, jak je možný, že dánové tolik chlastaj, když to maj tak drahý

      Vymazat
    2. To by me taky zajimalo, kdyz vidim kazdy vikend ty hromady mladejch lidi jak do sebe hazou panaka za panakem a pivo tu maj taky silnejsi porad jsem to nechapala ale kocoviny me tu maj v hrsti pokazdy kdyz drzim tempo s danama ;)

      Vymazat
  2. pristane ti to, tiež rada chodím okukávať do Poľska, len moc často sa tam nedostanem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tam byla vlastně poprvý (když nepočítam krátký cca pulhodinový zastávky na pivo:D), ale určitě mám ted v plánu jezdit sem častěji=)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. do tý doby jsem ho bohužel neměla, takže neboj, taky po něm pěkně slintam:P

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion