Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pondělí 20. ledna 2014

Inside out

Kdy jste naposledy udělali něco jinak?
Ráda porušuju pravidla. Nemám problém dát si polívku až nakonec. Chodim na červenou a když řídím, ignoruju třicítku. Ráda nosím šaty/košile/whatever naruby, pokud to střih a materiál dovolí. Nesnáším totiž velký výstřihy, takže je tím eliminuju, záda můžu mít odhalený klidně celý. Ale vzít si košili až na svetr?
Ani nevím, jak tenhle nápad vlastně vznikl. Většinou dávám přednost praktičnosti, takhle kombinace ve skutečnosti praktičnost celkem postrádá, ale pořád to neni tak blbý, jako si vzít sandálky a kožich (což může vypadat fajn, ale je to blbost). Btw. košile už se na blogu taky kdysi objevila.
Jinak jsem se asi chtěla hlavně pochlubit, že jsem konečně sehnala svůj ideální černý klobouk. Perfektní byl v lindexu, ale počkala jsem naštěstí do slev a přibyly mi klobouky dokonce dva. Nesmím je ale nosit do větru, milej klobouk díky němu málem skončil na chodníku v ho...

Zrovna teď mám cestovní horečku, kvůli který jsem si musela dokonce zařídit novej pas. Netuším, jestli všechno stihnu, nebo nakonec poletím s prázdným kufrem a budu si muset všechno koupit.:D Na blogu díky tomu nějakou dobu nebudu, ale určitě něco přidám na Instagram, když se někde napíchnu na wifinu.

Na závěr bonusovka z Instagramu. Tyhle malinký prstýnky jsem si hrozně oblíbila, jen si na ně musím dávat v zimě pozor, zůstávaj mi v rukavicích:P.

Mňau.=)

What do you think about doing things differently? For example wearing shirt on sweater...=)

6 komentářů:

  1. :D chacha, kam se chystáš? Já začínám být pomalu taky nervózní, hlavně teda z toho, že musim ještě měsíc a něco vydržet ve starý práci a každej den se probouzím s odporem tam jít :( ...jinak košile na svetr why not? klobouk je senzační, taky pomalu nějaký vyhlížím, ale hlavně ať už je jaro!!! jo a nehrb se! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mam odpor k balení, nestíham, do toho práce a zkouška 3 hodiny před odjezdem:D...ted se snažim sehnat film do starýho fotáku, kodak nedaleko mi zavřeli a už je neprodávaj v trafice:P...problem:D
      měsíc vydržíš=) určitě si tam můžeš přilepšovat z rautů, tak toho využij, než nastoupíš do nový

      Vymazat
  2. dobry napad haha :D preco nie ? ked ta to napadlo samu, tak to je fakt super:) prave som tvoj blgo objavila a paci sa mi tu velmi :) asi naposledy som si dala na šaty uplne take letne( dole s takou tou baletkovskou suknickou) zimny sveter.. nevedela som,co si obliect,v skrini nic nove nebolo a hla, zrazu vznikla nova kombinacia a vyzeralo to podla mna dobre:)
    mozes pozriet aj ku mne :na moj novy blog:)
    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn, asi to vzniklo, kdyz jsem po roce vytahovala ze skrine cervenej kabat, u kteryho jsem skoro zapomnela, ze ho mam:D a pod nim byla ta kosile, tak jsem dostala chut si ji vzit...no a mozna jsem byla lina zapinat vsechny ty knofliky:D
      z divnejsich kombinaci mam rada svetry a holy nohy, ale v cr vlastne skoro neni pocasi, kdy by se to dalo nosit...zrovna ted jsem nekde, kde je na to pocasi je a uzivam si to:-)

      Vymazat
  3. je to iné a páči sa mi to!
    ak by si na košeli nemala kabát, už by to bolo asi divné, ale takto sa mi to veľmi páči! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne we to libi vic asi bez kabatu:-) ale ak bych ho nemala, bola by mi pekna kosa

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion