Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pátek 30. srpna 2013

Favorite jeans + search engine favorites

Ahoj lidi,

zdraví vás váš oblíbený porno blog...
Jo, tak mi to nějak připadá, když se podívám na vyhledávání v google. Fakt by mě zajímalo, jak je možný, že se na můj blog dostane někdo přes vyhledávání spojení "mám ji vyholenou" nebo "český kundičky". Jako kdybych měla aspoň vyholenou hlavu, tak se nedivim.
Nevermind.

Představuju vám moje nejoblíbenější džíny. Nemám je ráda, zbožňuju je, až tak, že je vlastně skoro nenosím, jak se o ně bojím.
Ale tak je to se vším, svoje nej kousky nosím vlastně málo. Je to škoda, není to škoda? Dneska se venku asi zase rojili kreténi, jinak si nedokážu vysvětlit, že se mi jich do cesty muselo tolik motat. A to dokonce nemyslím fanoušky fotbalu, co se sjeli do Prahy. Ale např. dědek s novinama, co si vopírá svoje špinavý boty o sedadlo naproti. U nevychovanejch fakanů mě to nepřekvapuje, ale proč by se měli chovat slušně, když i na první pohled slušný dospělí se chovaj jako kreténi? Dědku, moje světlá sukně ti "děkuje" a máš štěstí, že neni špinavá.
 K outfitu není co dodat, jedu si růžovou, neasi. Aby to nebylo přeslazený, základ je strohý a růžová je jen na doplňcích.
Jak to máte vy? Taky svoje nejoblíbenější věci paradoxně nenosíte?

A pro úchyly přidám pár tagů, ať je sranda a klidně sem choděj dál.

Mňau.

7 komentářů:

  1. No, mám to podobně. Taky nerada nosím své oblíbené věci (např. taky džíny), aby se mi s nimi něco nestalo :-D.

    A s těmi kretény si nic nedělej, ono se to tak nějak vždycky sejde, něco je na slunci nebo co protože u mě se dneska taky dařilo! A to jsem vytáhla paty z domu až večer, abychom jeli nakoupit. Úplně to stačilo + ještě nějaké perličky během dne po telefonu a přes internet. Prostě "skvělý" den!

    Jinak ty kalhoty vypadají moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se moc líbí ta kabelka! :) Hezky jsi si to zkombinovala :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty me vzdycky rozesmejes I kdyz kerujes :) Ty boty kocko, ty nemaji chybu!!!

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion