Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 12. června 2013

Side

Šaty jsem pořídila nedávno a pro procházku do centra s antickými vykopávkami byly jasná volba. Vzhledem k tomu, jak jsem byla celá spálená, to byla volba skoro nevyhnutelná. Původně jsem chtěla napsat, že si připadám jako (připálená) antická bohyně, ale zní to trochu nafrněně.

Maxi šaty mi zrovna nesluší a najít ty správné je opravdu oříšek... musí být správně dlouhé (buď dole pár cenťáků chybí, nebo jsou pro 190+, musí se mi samozřejmě líbit a v neposlední řadě mě nesmí dělat tlustou (tady propadne většina potenciálních šatů). Tyhle testem překvapivě prošly. 
Ten all inclusive náramek mě na fotkách pěkně štve, ale aspoň že je modrej.
Tady je docela dobře vidět, jak jsem krásně připálená, chodidla se v outfitu jediná schovat nepovedlo.
smějící se sloupy




Co vy a maxi šaty? A nenudí vás ještě Turecko?

Mňau.

10 komentářů:

  1. oh la la, slusi ti to ;) hlavne na te druhe fotce ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak, že Ti dlouhé šaty nesluší??? SLUŠÍ!! Já maxi miluji, nejpohodlnější oblečení na léto :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mam prostě zafixováno, že maxi šaty schovají faldy a dělají lidi štíhlejší...no, u mě to prostě tak nefunguje:D...ale u tyhle šaty mě překvapivě tlustou nedělají, tak jsem je hned koupila

      Vymazat
  3. Ty šaty jsou dokonalé a perfektně ti sedí! Tvé fotky z Turecka mě nenudí, jen se mi nelíbí nynější problematická situace v Turecku. :-(

    OdpovědětVymazat
  4. ó, krásne fotky!
    a tie šaty sú nádherné! naozaj dokonalé!!!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  5. jéé ty jsou super!!! Maxi šaty si moc přeju ale ještě jsem nenarazila na takové, co by mě opravdu zaujaly...ty tvoje vrstvené ti ale docela závidím!

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion