Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 25. listopadu 2012

Help me

Balím kufry. Zcela materiálně a realisticky, není to žádná metafora, nicméně přemýšlím, že budu možná muset sbalit kufry i metaforicky, tj. přesunout se na nějakou jinou platformu, protože mi blogspot stále tvrdí, že mám překročenou nějakou (nejspíš velice imaginární) kapacitu fotek a mám si ji prej zvýšit nějakou finanční injekcí. Hele, tak to ne, google nás od začátku navykl na to, že je zadarmo, takže pro mě bude zadarmo i dál a nic ode mě nedostane. Smůla.
Každopádně máte týden na to, aby se tu vynašel nějaký statný ajťák, či co, a poradil mi, jak to vykoumat z těma fotkama. Zatím mě totiž napadlo akorát zmenšovat všechny starý už vložený, a to by mě asi zabilo, a ne metaforicky. Tohle není ultimátum, ale prosba o výpomoc.=)

Anyway, na chvíli teď odlétám do snad příjemnějších krajin, pokud teda počasí dovolí. A zápasím s tím, co zabalit, mám jen příruční kufr a jen jeden! A víc si toho bohužel vzít nesmím. Takže teď váhám, jestli si sbalit dostatek věcí, jako správná blogerka, že jo, nebo si sbalit jen pár věcí a pomoci si uměním kombinace. Zatím jsem sbalila první možnost, ale znamená to, že se mi nevejdou už žádné les souvenirs, a to se mi nelíbí, protože já chci nakupovat a klidně ne málo. Vždyť budou ty vánoce... (To je fuk, že to zase všechno utratím za sebe.:D)

Zatím prozradím jen, že strávím celkem dost času v letadle, a přestože mám "volno", tak si ve skutečnosti asi moc neodpočinu. Bohužel, některé povinnosti nikdy nespí. Tak co, mám si toho vzít radši víc, nebo nic? 

A kdo poradí, co s fotkama a bude to fungovat, možná i něco dostane.

Mňau.

14 komentářů:

  1. fujha, teda, no celkom dosť ľudí píše že má tento problém s fotkami a ja sa bojím že to postihne aj mňa :O pomoc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? já se s tím právě ještě nikde nesetkala...radím fotky co nejvíc zmenšovat:P...ale na to už je u mě pozdě:P:D

      Vymazat
  2. Obrázky nahrávej na nějaké jiné úložiště. Picasa, rajče, flickr, imageshack, dropbox,... a pak můžeš přes url vložit do článku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dík=)...koukam, že tam je možnost nahrát přes picasu...kterou teda nemam:P...tak třeba se mi povede se s ní skamarádit

      Vymazat
  3. mě to taky nechce fotky nahrávat, proto je nahrávám přez google plus(když máš blogspot, tak bys automaticky měla mít i plus a když ne, tak stačí asi si udělat gmail a přihlásit se k němu), kde jak jsem zjistila mám všechny fotky ze všech blogů a pak v blogeru dám při nahrávání vybrat s webových alb picassa a hned je tam najdu, navíc mám google účet propojený i s telefonem, takže se kdykoliv dostanu k fotkám co mám na webu. snad je to trochu pochopitelný :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. víceméně=) po návratu se na to vrhnu...ale s telefonem asi synchronizovat nebudu, jsem stará škola, nemám ráda, když mi do něj "někdo/něco leze"

      Vymazat
  4. Ježiš! Nestrašte!!! Já tady chci vidět ty fotky z "příjemnějších" krajin!!!

    OdpovědětVymazat
  5. S imageshark mám dobrú skúsenosť, skús ho ;).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám už dávno Picasa a když jsem založila blog, všechny fotky se mi automaticky začaly ukládat tam. Problém je, že když je z tamního alba smažeš, smažou se i na blogu. A taky je tam určitá omezená kapacita, a jelikož tam mám spoustu cestovatelských fotek "z dřívějška", děsím se, že to nebude dlouho trvat a taky budu "full"...

    Já co se cestování týče, jsem hrozně praktická. Vždy obdivuji (??) ženy, které si s sebou vezou 3 lodní kufry plné lodiček a večerních šatů. Já mám vždy na letišti ten nejmenší kufr ze všech :-)) Jsem zastáncem toho, že když se někam jede za poznáním, je důležitá praktičnost a pohodlí. Takže kombinovat a inovovat, prostě být stylově kreativní :-)
    Ať máš super dovču!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tyhle ženy není moc co obdivovat...ony si je zásadně nenosí, tak co by si nevzaly 30 lodiček:D...já měla půchýřky, ještě než se mi povedlo kufr dotáhnout na letiště (měla jsem se narodit jako princezna na hrášku, mám hrozně jemnou a citlivou kůži)

      nakonec to dopadlo tak, že jsem si vzala věcí přiměřeně, radši trochu víc, tj. nějakou kombinaci na každý den, ale bohužel hned první den mi přibyly další boty a kufr jsem už skoro nezavřela:D...a to mám ještě v úmyslu vykoupit zaru...no...snad nade mnou zaměstnanci aerolinek přivřou oči:D

      Vymazat
  7. Ahoj, měla jsem stejný problém. Řeším to tak, že zmenšuju velikost nahravaných fotek. Pokud není fotka větší než 800 x 600 px, blogspot s tím nemá problém. Myslím, že to nesmí přesáhnout 800 px.

    http://klaraspoint.blogspot.be/

    OdpovědětVymazat
  8. Vezmi si toho co nejmíň, ať máš důvod nakupovat :))

    OdpovědětVymazat
  9. Inak ja som mala ten isty problem, povymazavala som dost fotiek a keby mi to zase ukazovalo rozmyslalasom nad platenim, ale baby v komentaroch super pomohli :)
    Nezabudni sa zapojiť do mojej predvianočnej Ziaja giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. jestli chceš, zapoj se u mě na blogu do giveaway o límeček značky Stefanel: http://justneedpeace.blogspot.cz/2012/12/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion