Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 21. listopadu 2012

MMM

No ne, nekoupila jsem nic. Za prvý nesnášim fronty a za druhý nesnášim moc lidí na jednom místě, zvlášť když "lidi" znamená houf více či méně pomatených ženských, které vás klidně udupou, pokud jim stojíte v cestě (ke kabelce). No a jelikož ty lesklý, lehce ouchylný, kabelky byly to, co bych si jinak koupila, nemám nic. Mimochodem, po candy taškách se prej zaprášilo během 1 (slovem: JEDNÝ) minuty. Na to nemám koule.

Ale i tak jsem stihla ten den nakoupit. My Národní mělo 25 % na hadříky a doplňky pro držitele club card. A to už se celkem vyplatí (pokud si jdete pro něco, co byste si klidně koupili i za plnou cenu). Tak jsem si půjčila card a koupila hned dvě kabelky. Chtěla jsem sem hodit nějakou tu nekvalitní fotku, ale milej google hlásí, že prej mám plnou kapacitu, stalo se to někomu? Kdo ví, co s tím?

Anyway, docela mě překvapuje, že je po uvedení kolekce MMM ticho po pěšině. Tak jsme si prohlídli showroom a NY, ale blogerky překvapivě moc nekupovaly. Nebo kupovaly, ale nechlubí se tím (což by bylo dost podivné). A vypadá to, že HM tentokrát ani neházelo drobečky. Takže žádné obdivné tlachání a výstavky, jak mi to sluší v darovaných botách. (Jako neříkám, mně by se ty průhledný boty taky líbily.)

Osobně se mi kolekce tentokrát líbí a klidně bych i něco koupila, kdyby se například dalo objednávat online. Takže tohle není hejt na HM, co to zase stvořilo za předraženou hrůzu. Spíš by mě zajímalo, jaký měla kolekce vlastně dopad. Byl tam někdo? Potvrdí domněnku ranního boje o život a MMM kousky?

5 komentářů:

  1. Mně tahle kolekce moc nevzala, jediné, co se mi celkem líbilo byly Candy bags, ale ty jsem v reálu neviděla. Byla jsem v HM na Příkopech až odpoledne a ještě tam toho měli docela dost, ale samozřejmě věci, které nejsou tak žádané a já z nich měla spíš husí kůži. Různé průstřihy, materiály, střihy mi přišly až odporné! Ale jak říkám, přišla jsem už po boji a to tam zbyly jen zbytky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se povětšině líbila...ale říkam, o co bych měla zájem, bych se musela poprat...až se budu příště prát, tak to bude kvůli něčemu důležitýmu (nebo až se vožeru a budu chtít někomu vymalovat ciferník, ale to už se dlouho nestalo)

      Vymazat
  2. já mám rozkošnej stříbrnej candy bag se kterym skoro i usínám samou láskou :) ale ve frontě sem nebyla vyslala sem tam hrdinou Olgu... ale taky se divim že na blozích neni nic k vidění no... já už bych jí tam dala ale neni čas neni čas... snad zejtra :)

    OdpovědětVymazat
  3. tahle kolekce se mi moc nelíbila, takže s tebou úplně souhlasím.



    PS: Zvu tě k sobě na giveaway.

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion