Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

sobota 13. října 2012

Miluju koně

Celkově mám ráda zvířata, rozplývám se nad každou kočičkou, ovečkou, veverkou, vším, co mi přeběhne přes cestu. Tahle záliba se občas objevuje i v mých outfitech, zejména těch skrývajících se pod podivným štítkem "zvyřátka".
Nejvíc ze všech ale zbožňuju koně. Dá tedy rozum, že jsem si ani letos nenechala ujít Velkou pardubickou. Vždycky trnu, hlavně aby nikdo špatně nespadl a koně se nezranili. Letošní závod byl skvělý. Tohle nejsou jatka, jako kdysi, když polovina koní neskočila Taxis. Koníci skákali krásně a s lehkostí. Přála jsem slavnější odchod bílé královně Sixteen, ale vítěze bych letos vážně netipla. Co ta hnědka dneska předvedla, to se jen tak nevidí. Ještě před posledními třemi překážkami jsem nevěřila, že tohle tempo může udržet až do cíle. A ať je to genderově a kdo ví jak nekorektní, jsem ráda, že zase po čase vyhrála závod klisna.=)

Kromě závodů a promenád mě vždycky baví sledovat kurzy a jména koní. Hlavně u těch jmen někdy dost nepobíram. Proč někdo pojmenuje koně Sešlost? Docela mě pobavil i Cabernet. Nějak mi připomněl včerejší večer a proč mě dneska celkem bolí hlava.

Sledujete pravidelně? Měli jste favorita (a někoho jinýho než Váňu)?

Dneska bez outfitu, ale pokud po nějakém koňském toužíte, projeďte štítky. Tak snad jen další důkaz, že moje zvířecí posedlost nezná mezí.
Ihahá.

5 komentářů:

  1. Tak já jsem včera pardubickou málem nestihla, dala jsem přednost vlastnímu ježdění a trenérka jindy neměla čas... Nakonec jsem nechala auto před vratama (otevírat a zavírat by byla ztráta času) a do baráku vlítla v rajtkách, za což by mě máma normálně zabila. Viděla jsem to odpůlky a krásnej dostih, taky jsem fandila Sixteen, ale což. Zvířátka na oblečení nosím málokdy, koně nikdy, to už bych vypadala jako úplnej fanatik :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem fanatik=)...kdybych takhle vletěla do obýváku, tak by mi to maminka odpustila, jelikož je taky věrný divák=)...popravdě jsem nevěřila, že by letos Sixteen vyhrála, ale přála bych jí to...dostih to byl krásnej a hlavně bez pádů (žokeje nepočítám, jsou zvyklí:D)

      Vymazat
  2. hmm tak tá Sešlost mi tiež nepríde vhodné meno pre koňa :D i keď viac sa pozastavujem nad tým ako niektorí rodičia dokážu pokaziť svojim deťom život menom Onur či Šeherezáda :D ale to je už iná kapitola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak ten kůň má chudák něco vyhrát, když se jmenuje takhle:D
      u lidí je to samozřejmě jiný a horší, dostihovej kůň s ním běhá, člověk s ním musí žít

      Vymazat
  3. miluju velkou pardubickou! škoda že to přesunuli na sobutu být to v neděli jedeme tam :) už jsem tamdvakrát byla a je to prostě super - nejvíc mě baví že si pak závodiště můžeš projít a zkouknout všechny překážky a tak :) a fandila jsem Sixteen jemi akt líto že nedojela... ale vidim to stejně - mám radost že vyhrála klisna :)
    a zvířátka na oblečení miluju!

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion