Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 7. října 2012

Jak jsem se zbláznila

Už jsem říkala, že poslední dobou jsem ulítlá nejen na neony, ale i na růžovou, že. A nejlépe jde obojí dohromady.
 A tak se stalo, že jsem se obarvila. Ale nebyla to obyčejná barva, byla to kouzelná barva. Byl to sprej. Jeho kouzlo ční v tom, že vám dokáže z vlasů udělat během 30 sekund chemlon, kterej už nerozčešete. A to se vyplatí. Tady na fotce to možná tak šíleně nevypadá, ale trust me.
Pokud tedy někdo uvažujete o něčem podobném a jste blondýnka, která má po létě vlasy trochu poničené (jelikož o ně kromě občasného mytí nijak nepečuje) a zároveň (nebo) jste nebyla už dobrého 3/4 roku u kadeřnice, sprej neberte do ruky! Jedině až na helouvýn.
Díky rozčarování z výsledku, nedostatku světla a únavy po celém dni (resp. kombinaci a koncentraci všeho uvedeného) neuvidíte moji suprtrupr mozaikovou manikuru (samozřejmě růžovou). No, nevadí. Zatím si ji domyslete a někdy příště ji snad i uvidíte.=) Jinak boty už tu byly, kabelka taky a jeleni tu byli v detailu.

No a samozřejmě, že mám něco z toho blbýho spreje i obarvený, ale to se snad vypere. Btw. jsem opravdu jediná, kdo má takový špatný zkušenosti s barvou ve spreji? (Před pár lety se mi stalo něco podobného.)

Vrrrrr.


Hi, I thought that could be brilliant idea to change hair colour. Execution have not been so brilliant. It looks good in photo, isnt it? But actually my hair turned into horrible nest which I m not able to brush. So do not use colour hair spray.:D

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. ano, na pohled pár hodin po nastříkání, další den už se to nedalo pořádně ani dát do culíku:D

      Vymazat
  2. uff tak to jsem ráda, že jsem to nakonec nevyzkoušela :)) líbí se mi svetřík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na tmavý by to nemělo mít takový hrozný následky...na druhou stranu by to na ně nemuselo chytnout vubec:D...ale pokud toužíš po pokusech, můžu darovat sprej, je skoro plnej:D

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion