Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 19. září 2012

vinobraní

Překvapuje mě, že se na blozích neobjevuje moc příspěvků z PFW. Za to když má vyjít nová kolekce HM, víme to všichni tři měsíce dopředu.
Ode mě ho nečekejte, měla jsem jiné plány. Na nějakou tu přehlídku bych se sice ráda podívala, ale poslední dobou nemám skoro ani minutu nazbyt. Proto taky píšu až teď. Tenhle příspěvek berte spíše jako varování.
V sobotu jsem byla na vinobraní. Na tuhle akci se těším vždycky celý rok, proto jsem mu dala samozřejmě přednost i před PFW, i když tahle akce určitě nebyla tak fashion. Program zklamal, bohužel se rok od roku kvalita snižuje, je možné, že příští vynechám úplně. Ale proč to píšu! Na vinobraní musíte správně vyladit outfit.

Výběr outfitu není radno podcenit. Já ho nepodcenila, obrázek výše je to, co bych si ten den ráda vzala, ale vysoce to nedoručuju. Na takových akcích je hodně lidí, kteří do sebe vráží, riziko, že vám někdo šlápne na nohu a nechá vám na světlých botách obtisk, je skoro stoprocentní a kromě toho má minimálně polovina lidí u sebe nějaké potraviny a pitivo, co taktéž nechávají stopy. Ani pokud tedy nejste nemehlo (jako já), nemůžete si být svým oděvem jisti. Proto radím oblečení v tmavých zemitých tónech, pokud se chystáte na červený burčák, ideálně bordo, hnědá a černá. Já se tohoto držela, měla jsem tmavý kalhoty, černý oxfordky, hnědé triko, svetr, nějaký lakovaný korále z kamenů, přivezený z cest a koženou bundu, kterou po naprostém zlití stačí jen omýt vodou.

Teoretickou část přípravy jsem tedy zvládla na výbornou, přistoupíme k praktické zkoušce. Všechna příprava byla zbytečná. Stalo se, s čím jsem nepočítala. Počítala jsem s tím, že si určitě zase poleju minimálně nohu. Že se mi ale vylije přes půl litru červenýho burčáku do kabely, to jsem vážně nečekala. Díky tomu sem taky nepřidám žádnou fotku. První hodinu vinobraní před nehodou jsem nevyužila a další hodinu jsem strávila likvidováním škod. Dalších několik hodin mi pak ještě z tašky ukapávala špinavá voda. Když jsem u vchodu vylejvala tašku a vyndavala fialový věci, čumělo na mě spoustu lidí. Připadala jsem si jako královna všech lůzrů. Mimochodem, pohled na obsah peněženky kompletně vyvedený ve fialové stojí za to. Snad na mě v bance nebudou koukat jako na bankovního lupiče, kterýmu vybouchl lup. Něco mi ale říká, že ty bezpečnostní kapsle jsou modré. Snad. Možná už nikdy nic nepřidám, protože budu sedět v báni. Zákon č. 136/2011 mi možná ještě zavaří život.
tyhle botičky by jinak byly zničeny, nebyla by to škoda?

Stalo se vám někdy něco takového? Nebo jsem vážně ten největší tro(t)l pod sluncem?

vrrrrrrrr

4 komentáře:

  1. :)) nedávno mi jeden šikovný a horlivý fotograf zlil tašku pivem, když akčně fotil nějakou celebritu(no zabila bych ho, i když to byla pracovní taška, horší je ten smrad žejo) jinak mě tenhle týden čeká ještě pár PFW akcí, kde budu pracovně, ale aspoň něco, protože jinak bych se na takové akce třeba vůbec nedostala. No a mohla bych něco cvaknout aspoň na mobil tojo... boty jsou roztomilý a máš recht, na hromadné akce nebrat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pivem už jsem byla zlitá tolikrát...jednou dokonce od hlavy k patě na silvestra...ale tak pivo neni tak zlý, ono vyčichne docela dobře a podle materiálu ani nezanechává tolik následků...na vlasy je dokonce docela dobrý, takže jsem toho vola nakonec nezabila

      pracovní fashion week celkem závidim=)...já se ted pracovně dostanu nejdál na záchod nebo k mikrovlnce ve třetim patře

      Vymazat
  2. :oDD Po příchodu na diskotéku jsem si objednala červené víno, které jsem si vzápětí při sedání ke stolu komplet vylila na bílou sukni, nemusím asi popisovat, jak to vypadalo. Další necelou hodinu jsem blokovala wc a kamarádka mi mezitím sukni "vyprala" a vysušila do alespoň trochu použitelného stavu. No nemohly jsme přece odejít 5 minut potom, co jsme dorazily :oD

    OdpovědětVymazat
  3. hezke boticky ;)) :) to by teda byla škoda

    Když se ti bude chtít, mrkni i ke mě na blog, budu moc ráda.. tvuj zacnu urcite sledovat :))

    www.wooklook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion