Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 11. července 2012

happy

Poslední dobou mám pocit, že dokážu cokoli. Nechci se chlubit, ale všechno důležité mi vychází. Všechny zkoušky a pracovní příležitosti ok, hodně jím, málo spím a strašně moc nakupuji. Asi jsem přešla na solární pohon a načerpávám energii ze slunce. Ryze sluníčkovej človíček tupě se usmívající na celej ten zkaženej svět. Snad brzo nezačnu mít i ráda mimina a nepřihlásim se na mimibazar. Slevy zatím nic moc, ale co jsem nejvíc chtěla, už jsem ulovila. 


Když jsme u těch nákupů, doporučuji obejít více poboček a nejlíp v jiném městě. Může se výrazně lišit nejen sortiment, ale i ceny. Já vykoupila Lindex v Liberci. Lindex je podle mě dost předraženej, naštěstí ne tady. Tahle druhá liberecká pobočka je outlet a bude se bohužel rušit, zatím je ale sortiment pořád ok, takže kdo to máte blízko, určitě vyražte. Lídl je levný, lindex levnější! Já ulovila 5 položek (a pořád si říkám, že jsem tam neměla nechat i to a to) a souhrnně jsem ušetřila z původních cen 2590 kč. Jestlli tohle není přehnané, tak nevím. Prostě řetězce klidně ano, ale především ve slevách! 
(btw. To není jediné, co jsem v Liberci sehnala levněji než v Praze, ale o tom až příště.)

Je nás solárních lidí zrovna teď víc? A co jste ulovili ve slevách? Podle mě letos stojí slevy za prd, ale aspoň když kape.

Mňau...

5 komentářů:

  1. jo jo, slnecne ziarenie posobi na vacsinu ludi ako silne antidepresivum :) Ja som este na zlavy nemala cas, chystam sa prave dnes, ak sa mi po praci bude chciet.

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem taky na solárko, ale od doby, co provozuji jisté duchovní umění jsem hepy furt!

    OdpovědětVymazat
  3. v zlavach najnovsie toto:
    http://fa-shovv.blogspot.sk/2012/07/16072012.html

    :)

    OdpovědětVymazat
  4. prosím Tě, kde jsi v Lindexu v LBC nakoupila levně, mám to tam kousek, že bych tam taky zašla - jak píšeš, v běžné prodejně Lindexu je draho.A těším se na článek o libereckých výhodných nákupech.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, v oc nisa, maj tam lindex outlet (teda v červenci ještě měli, budou ho bohužel rušit)

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion