Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

čtvrtek 15. března 2012

Pink&black

Kdysi to bývala jedna z mých nejoblíbenějších kombinací. Osud tomu chtěl, že se mi v jeden den sešla náhodou zase dohromady. V krabici ve skříni jsem objevila starý černý boty. Byly to moje první opravdový pantoflíčky na podpatku, který sice nebyly ani trochu pohodlný, za to mi je všechny holky hrozně záviděly. V první chvíli mě žádná nostalgie nepopadla a byla jsem rozhodnutá ty starý křápy vyhodit. Ale nedalo mi to a vyzkoušela jsem si je. A překvapivě jsem došla k tomu, že si je nechám a dokonce mají obstojnou šanci, že si je ještě někdy obuji. Přestože pohodlnější nejsou o nic víc než kdysi.
ilustrační, totálně nekvalitní foto

Druhá věc je růžovoučký tangle teezer, na který jsem si sice myslela už dlouho, ale nechtělo se mi ho objednávat z netu. Naštěstí ho měla i moje kadeřnice. (Chodit tam častějc než jednou za 3/4 roku, už bych ho měla dávno.) Zatím se zdá fajn. Jen doufám, že ho pořádně využiji. Moje vlasy se totiž nacházejí jen ve dvou fázích. V první česat nepotřebují a v druhé už česat nejdou, pokud nechci riskovat ztrátu poloviny objemu. Z první fáze přecházejí rychle do druhé. Z toho se dá pochopit, že s hřebenem nejsem zrovna kámoš, stejně jako s dalšími, pro jiné nepostradatelnými pomůckami, jako je třeba fén, žehlička nebo různý sajraty. Teď mě ale česání začíná bavit.

(A taky jsem dneska měla zadara bagetu a koupila krásnou šálu se slevou, ale není černo-růžová, tak jim sem nebudu tahat.=))

Spokojený mňau.

4 komentáře:

  1. tak pokud nechceš přijít o objem vlasů nedoporučuji teezerem vůbec česat.anebo jen lehce konečky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pohoda=) objemem myslím celkový obsah vlasovýho porostru, protože moje dredíky se občas dali už jenom ustřihnout=)...jinak mě optický objem vlasů netrápí, ty roky už přešly=)

      Vymazat
  2. JJá si tangle teezer pořídila tak před měsícem apůl. Modrý se třpytkama. A s vlasama mám taky problém - za sucha je česat nesmím, protože pak vypadám jako ovce nebo někdo, kdo si na hlavu narazil koudel anebo za mokra se spoustou kondicioneru, což mě zase moc nebaví... Ale stejně je zatím ze všech hřebenů co jsem zkoušela ten nejpoužitelnější. Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten se třpytkama jsem mohla mít taky=)
      zatím česám asi týden, je pravda, že vlasy hodně uhladí, takže není dobrý pro vlasy bez objemu, ale s tím nemám problém, vlasů mám relativně dost (přestože mi hodně padaj) a ted mi jich snad zůstane na hlavě ještě víc=)...ted jsem učesaná vždy do tří minut, i zacuchaný polosuchý bez problému...jediný tak mám trochu pocit, že se mi po něm víc mastí vlasy, ale to může být jenom ročním obdobím

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion