Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 25. března 2012

Jedjsemsnědjsem

Další pokračování úspěšného seriálu, který bude sloužit jako skvělý usvědčovací materiál, pokud bych se někdy rozhodla přihlásit do Jste to, co jíte.

Snídanosvačina (já totiž nesnídám, prostě to ráno nezvládám) zapomenuta ve spěchu doma.
Hladovím až do půl jedné.

Hambáč na Václaváku. Zelí dobrý, jinak nic moc. A zelí normálně nemusím. Za tohle by mě dietáři zabili, ale musela jsem to zase po letech vyzkoušet, když už je teď prý vážně natrvalo odstraní. A hlavně to bylo teplý.

Na žemle s lososem se prý nechá utáhnout i kapitán hook, aspoň to hlásá reklama v Panerii. Tak jsem se nechala utáhnout taky. Bylo to moc dobrý a čerstvý. A řekla bych, že i zdravý. Ale pro mě fáááákt malý.

Konečně dojedená snídaně, tj. rybízový perník.

Druhá lososová žemlička. Stejně malá jako první.

Nějaký ty čoko bonbony. Počet neznámý.

Pečivo se sýrem (50 % tuku v sušině, 50 % sušiny, ideální poměr aka tučný jako prase a Cajthamhlová by ho hned vyhodila)

A nakonec fanfáry: "Tramtadadááá!"

"jenom" těstoviny, ale ty nejlepší
Prozatímní vrchol mého kulinářského umění. Skvěle to chutná i vypadá. Většinou se mi totiž povede jen první část.

A teď se zase na dobu neurčitou odpojuji, protože mě bohužel čekají jiné starosti, mezi které nepatří, kam si co oblíct a kde co sežrat.

Mňau.

7 komentářů:

  1. těstoviny miluju, jinak já si ted píšu, co sním a občas se nestačím divit, jakmile si člověk píše potravinový deníček, hned začne jíst zdravěji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až takovej vliv to na mě asi mít nebude=)...ale možná bych se měla začít hlídat, ptže ted budu skoro 3 měsíce v permanentním stresu

      Vymazat
  2. Bude i recept na těstoviny?:)
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
  3. Téda úplně si mi udělala chutě

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion