Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

sobota 11. února 2012

Search engine

Poslední dobou to nestojí za nic. Jako zimomřivýmu tvorovi mi počasí, kdy by se obličej nejradši urval a běžel schovat někam do tepla, na náladě zrovna nepřidá. Každá maličkost k pobavení je pak dobrá.

Co mě baví poslední dobou, je jukání do záložky blogu, podle čeho si mě kdo "vygůglil". A že to jsou někdy opravdu zajímavá sousta. "Blogerky, kontroverze, píár (kdo dává do vyhledávače PR v téhle podobě?=)), blešák" nepřekvapí, to se zde vyskytuje. Trochu zajímavější je "tyto záběry by neměly vidět děti", ale v přibližné podobě se to tu taky dá najít. (Ony by asi děti celkově neměly chodit na internet.)

Nejvíc ale překvapí to, co tu vůbec není. "Amsterdam děvky" se zde, dle mý blahý paměti, nevyskytuje. (Že by google už uměl vykládat smysl fotek?) Stejně tak dvakrát "hadí legíny calzedonia". Ty nevlastním a ani o nich neuvažuji.

Hlavní cenu v nesmyslném vyhledávání ale vyhrává "automat na vejce", dokonce s celkovou frekvencí třech vstupů. Automat na vejce, seriously? Ani netušim, že něco takovýho existuje, natož abych takovou věc zmiňovala na blogu. Podezřívám google, že mezi vyhledávaná slova občas mrskne nějakou blbost, jen aby řeč nestála. Ukažte mi někoho, kdo vyhledává na netu automat na vejce. Na druhou stranu upřímně lituju člověka, co chudák hledal automat a skončil u mě na blogu.
existuje v Japonsku, jak jinak:D

Mňau.=)



Hi, somebody found my blog by the help of keywords "machine for egg". Three times. Hillarious:D

13 komentářů:

  1. Hahaha automat na vejce?!!! To jako fakt?! Krutý!

    OdpovědětVymazat
  2. Hehe to fakt husty!!!
    :D
    Máš na blogu zajímavé články!!

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. a ted se přiznejte, kolik z vás si po tomhle zadá do vyhledávače automat na vejce?:D

    OdpovědětVymazat
  4. chech občas se u sebe taky zasměju:)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem ted s energií na štíru, to bude tou zimou

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Automat na vejce...tak teď si mě rozesmála:)

    OdpovědětVymazat
  7. panebože :D tak to se taky půjdu do bloggeru zasmát :D
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám na tu fotku...ty vajíčka jsou tam v nějakým pytlíku? Chtěla bych to vidět v akci!

    :D Teď to bude podle mého neutuchajícího zájmu o ten automat vypadat, že jsem to hledala já (ale to fakt nee).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D fakt nevim, jak to funguje, ale japonsko je země neomezených možností:D...ale díky tomuhle jsem taky gůglovala a v německu třeba měli jenom fake automat rovnou se slepicema:D...ale to byla reklamní habadůra

      a neboj, nepodezřívam:D...spíš si myslim, že je to google hoax, jelikož jsem si sama sobě ve vyhledávači při zadání "automat na vejce" nevyjela....teda aspon před článkem, pak už jsem to nezkoušela:D

      Vymazat
    2. A tak neomezených možností... pár let dozadu bych si asi taky úplně neuměla představit automaty na mléko, na med... (a na horkou vodu bez kelímku a bez kafe)

      Vymazat
  9. :DDDDDDDDDDDDDDD to jsem se fakt pobavila. Já se často divim, co všechno ty lidi zadaj a objevý se mi to, ale tohle je teprv extrém :D

    OdpovědětVymazat
  10. u mě se tam taky objevují semtam dost podivné věci,:D

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion