Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

úterý 10. listopadu 2015

Newember


Dneska jenom outfit. Bez keců.
Prostě jen z čistý radosti, jaký zrovna panuje počasí, protože si skoro připadám, jako bych se odstěhovala o pár pěkných stupňů severní šířky níž.

skirt: lindex, coat: reserved, top: ff, shoes: primark, watch: michael kors, bag: bata

Holý nohy v listopadu, kdo to kdy viděl (a to nejsem žádná typická blogo-otužilkyně, která se kvůli fotce klidně nastydne). V listopadu maj bejt přece holý jenom stromy. Ale já osobně týhle změně fandím.


Bare legs in November, I simply love it! Really crazy weather this year...

7 komentářů:

  1. super, sluší! krásná sukně a počasí je fakt pecka, i když já teda s holejma nohama nevylejzám už jen proto, že jsem od léta pěkně vybledla... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ooo díky=) sukni si ted hrozně k holým nohám užívám, už jsem ji od neděle vytáhla dvakrát (pšt:D), jestli počasí vydrží, tak ji snad nesundám stejně jako tyhle boty=)

      a sama se při pohledu na nohy divím, i když jsem od léta už přišla o hodně odstínů hnědé, furt jsou tmavší, než je mívám třeba v červnu:D

      Vymazat
  2. Tá kombinácia sa mi veľmi páči, hlavne ten kabát a sukňa, majú zaujímavý strih a to veľmi oživí tú čiernobelosť a ten top to krásne rozžiari ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky=)
      vzniklo to vlastně náhodou, když jsem přemýšlela, co si zase zabalit do tašky na následující výlet, současně s touhou si opět vzít tu zajímavou sukni, co jsem v předcházejících teplejších dnech nosila a užívala si ji skoro pořád=)

      Vymazat
  3. Ten kabátek je parádní, hodinky krásné !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky=) maličko jsem si ho předtim zatrhla na rukávu, když jsem v něm sbírala šípky..blb no, přitom bylo teplo, měla jsem ho sundat dřív:D

      Vymazat
  4. krásná sukně! :-)

    www.mnerad.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion