Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

čtvrtek 24. července 2014

Tenerife

Vlastně se o mě ani v nejmenším slova smyslu nedá říct, že jsem v blogerka. A kdyby náhodou, tak hodně špatná. Která blogerka nechá blog několik měsíců úplně zahálet? Můj život je ale poslední dobou (ehm, rok, nebo víc?) docela náročnej. Povinnosti, klienti volající/psající v nejmíň vhodnou dobu (když si letos poprvý uděláte denní práci dřív a jedete se odpoledne koupat, rozbije se vám telefon/počítač, máte dovolenou (!) atd.), školní povinnosti. Pak ať se mi někdo diví, že doma neuklízim, nemam čas ani chuť. Starý kamarády už prakticky nepotkávám a nový nemám. A vlastně se jim není moc co divit.
Občas si od tohohle života udělám krátkou přestávku a někam zmizim. Ne vždycky se mi to zmizení úplně povede, třeba teď jsem musela kvůli termínům pracovat i na dovolený...nic moc...u bazénu sice wifi většinou je, ale zas tam neni vidět na monitor. Vzhledem k tomu, že tyhle výlety před okolím do poslední chvíle tajím (kromě šéfa, tam by to neprošlo), většinou jde opravdu o zmizení. V březnu jsem takhle vypadla na Kanáry. Byla jsem tam poprvé, ale myslím a doufám, že ne naposledy. Navíc mě láká variabilita ostrovů, každý vypadá jinak a je zajímavý něčím jiným. Já vyrazila na Tenerife. Vzhledem k tomu, že se zde nachází nejvyšší hora celého Španělska, sopka Teide, drží se kolem ní hodně mraky, hlavně sever ostrova je dost často v oblacích, hlavně odpoledne, a je tam o pár stupňů méně než na jihu. Na druhou stranu je to tam taky zelenější. Hlavní cíl cesty byl tedy sever, jelikož jsme ale letěli na jižní letiště, nechali jsme si i čas na objevení jižní části ostrova. Zajímavější je ale opravdu sever.
Na Tenerife bylo opravdu krásně, pro inspiraci dávám pár fotek. Třeba vás to navnadí na další dovolenou.




z hotelu jsme měli krásný výhled na teide
prostě mam ráda kytky (nejenom boty:D)




kočka z jižní části ostrova, bez kočky by to nešlo
loro park (vstupný je pálka, ale jednou za život se to dá)



černej sopečnej písek je v tomhle období příjemně vyhřátej, nádhera se do něj položit...ale v létě bych sem nejela


Byli jste na Kanárech? Na Tenerife? Líbilo?
A nebo se chystáte (někdy)?

Už mám nastartovaný fotky zas z jinýho místa o pár set km dál, snad mi to zase nebude trvat několik měsíců.
Mňau.

5 komentářů:

  1. Jeee tenerife bylo super, ale ten Siam park jsi nemela vynechat ten je nejvic!!! A v lete bych sem taky nejela fujfuj i taak byl horkej pisek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná příště, ale osobně nejsem fanda vodních parků, navíc jsem tentokrát byla s mamkou a tu bych představou dne strávenýho někde v tobogánech, který jsou navíc v jinym městě, asi moc nepotěšila=)...na kanáry jsem ji nalákala na květenu, tak musela bejt hlavně květena:D (tý bylo naštěstí nadbytek už v obrovský hotelový zahradě=))

      Vymazat
  2. ja si myslim, ze ked sa citis ako blogerka tak si blogerka :) a co sa tyka Tenerife nebola som ale hned by som isla :)

    OdpovědětVymazat
  3. super článok! u mňa články o Londýne :)

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion