Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

čtvrtek 2. ledna 2014

Trolí přání

Už je po vánocích, ale já si pořád ještě hraju na vánočního skřítka. Červenýho tartanovýho skřítka. Já jsem totiž skoro vždycky extrémně napřed, nebo pozadu; chtělo by to možná někdy trochu mainstreem.
Btw. těch příšerně bílejch rukou se neděste, nebo jo, ale to je u mě normální. Mám krásný okovaný rukavice, ale ten den bylo několik stupňů nad nulou, tak jsem je nechala v kapse. Příště to neudělám, kdo se má na tu chudokrevnost koukat.
Nebudu letos dělat žádný rekapitulace, proč taky. Další rok pryč, zas mam o krok do hrobu blíž. Halelujah. Žádnej velkej důvod k oslavám.

Přesto jsem ho letos aspoň solidně zapila hned na dvou party v jednom dni, jen shodou náhod právě na Silvestra. A tentokrát jsem okusila alkohol snad ve všech jeho podobách, poprvé jsem ho nejenom pila, ale i jedla.

A proč fakt nemám chuť mlít sladký řeči o hrozně moc šťastným novým roce? Protože 2013 nebyl až tak zlej, tak proč něco měnit? Asi jsem už stará, ale nesnášim změny, jediná změna, která mě baví, je, když mi kadeřnice jednou za půl roku ostříhá hlavu (což skoro vypadá na předsevzetí - chodit častejc). Tak nám všem přeju, abychom 2014 přežili ve zdraví, oni v Asii asi vědí, proč číslici 4 nemají v lásce.

A cestujte! =) Cestujte ještě víc, než v loni. Dávám si soudružský závazek a doufám, že splním plán na 205 %. Takovej Stachanov prostě.=)

Mňau.

10 komentářů:

  1. Tak vse nej do noveho roku kocko! To by me zajimalo, jak vypadal jedly alkohol ;) A konecne outfit juuu! Moc povedeny print clash!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. různě barevný želé=)...jedno z brusinky a vodky, druhý už nevim=)....a pak nějaká zvláštní růžová rumová emulze ve formě injekcí:D (podáváno vnitřně, rovnou do pusy, nitrožilně to snad nikdo nezkoušel:D)

      Vymazat
  2. No joo, my, co jsme ten minulej rok tak úplně šťastnej neměli (nebo alespoň víc jak jeho polovinu, ať nežeru), se těch přání a nadějí držíme jako světýlka na konci tunelu...
    Cestování je třeba, takže přeji krásné nové zážitky a těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chápu, mam to naopak, ne že bych měla nějakej super úžasnej rok (2012 byl mnoooooohem lepší), ale radši nikdy nic dobrýho nečekam, můžu pak bejt jedině příjemně překvapená

      Vymazat
  3. tak cestovat víc se určitě chystám, protože co jinýho taky dělat že jo, doma jsem furt a uuž mě to nebaví, no snad brzo, už aby to bylo! A jsi dneska teda mega sladěná!!! Moc se mi líbí ty šortky a k nim ta čapka! Btw 2013 byl moc fajn rok a myslím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. k čepici mam i šálu, ale překvapivě tu čepici radši nosím bez ní, šortky jsou vlněný ze sekáče=) a šála nejspíš stará přítelova, našla jsem ji doma a nějak si nepamatuju, že bych ji někdy předtím vlastnila

      Vymazat
  4. hezkej post, taky si nedávám žádný předsevzetí a 4 je mý číslo dle data narození, tak snad ta 14 pro mě bude dobrá, aspoň trochu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to by ti snad nějaký štěstí přinýst mělo=)

      Vymazat
  5. Jůůů, to je hezky sladěné!
    Vše dobré v novém roce a přidávám se k Tvému heslu - cestujte VÍC!

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion