Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 11. srpna 2013

R.E.D.

Zdravím všechny kočky!
Včera jsem tapetovala (nevermore!!!!!) a dneska si hodlám jenom užívat (zrovna očekávám snídani do postele, ale nejsem si jistá, jestli mi ji někdo fakt přinese...no, asi zhubnu:D)!
Slíbila jsem, že prozradím, na které barvě si teď nově ujíždím.
ani nedokážu říct, který kousek je mému srdci nejbližší, všechny jsou super
ČERVENÁ. Několik let u mě byla na okraji zájmu, znovuobjevení červené je teď pro mě něco jako návrat ke kořenům. Jako malá jsem milovala červenou, žádná růžová, všechno nejlepší muselo bejt červený. Dobře, ještě celkem vládla modrá, protože mi jako blondýně sluší a máma ji má ráda a červenou nesnáší, takže mi radši kupovala modrý věci, moje love colour ale byla červená.

Ani nevím, co mě to popadlo. Možná jsem prošla nějakou životní změnou a ani o ní nevím. Každopádně odteď opět miluju červenou. Ale už ne jako dítě, nyní budu lady in red a budu si to užívat. Asi víte, že žena v červené přitahuje mnohem víc pozornosti než v jiných barvách a má mnohem vyšší šanci, že ji někdo pozve na rande. O pozvání na rande fakt nestojím, ale furt na mě někdo na ulici čumí, ať mám na sobě i tu nejmíň výraznou barvu, tak co! Zhoršit už to nemůžu.

Trochu moc keců kvůli jedný barvě, co? Ale máte taky nějakou love colour? Procházíte taky takovým barevným vývojem?

Mňauuuuuuu.


Hello everyone!
What colour do you love the most? I am obsessed with red colour right now.

6 komentářů:

  1. Zamýšlím se a zjišťuju, že nemám v šatníku ale vůbec nic červeného! To bych asi měla napravit, co? :) Každopádně to s mořským motivem potisku na fotce vypadá dobře, copak to je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ani ne=) záleží, jak to kdo cítí, ale třeba takový večerní červený šatičky můžu určitě doporučit každýmu

      červená věc se škeblema jsou šaty a jsou perfektní

      Vymazat
  2. Takisto som strasne dlho vobec nenosila cervenu, v poslednej dobe jej ale nejako zacinam prichadzat na chut. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se začíná pomalu zas objevovat i na blozích, což mě trochu děsí...ale co, tohle je o mně, ne o ostatních, at si nosej třeba na hlavě košíky

      Vymazat
  3. Já nosila červenou snad vždycky, v punkovém období jsem jí kombinovala s černou (jak jinak:o) i ve vlasech.
    Poslední dobou jsem si navíc oblíbila růžovofialovou a tak mám občas prblém obléct se jinak než naprosto šíleně barevně nebo jako červená karkulka - no, ale aspoň nejsem nudně šedá:D I když s přibývajícím věkem bych se možná mohla začít krotit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to mi něco připomíná:D já v tom období měla nejradši růžovočernou...a každej se má oblíkat na to, jak vypadá a na kolik se cejtí...problém ale je, když je ti 50, ale cejtíš se na 15:D...já se asi ale na svůj věk taky necejtim...

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion