Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pondělí 26. srpna 2013

Blue ocean

Mňau kočky,

dneska jenom hodně hopem. Tentokrát jsem nikam neskákala a strávila celkem poklidnej týden na horách. (A návrat do propršený Prahy plný smradlavejch bezďků není zrovna příjemnej.) Ale předtím stihla oslavit svátek a tady je můj sváteční outfit složený z hedvábné sukně a prstenu na ruce, který jsem si moc přála a nakonec ho i sehnala. Je to taková moje low cost prstenová verze Srdce oceánu z Titaniku. Ovšem pokud by mi někdo chtěl poslat originál, bránit se nebudu.
Stejný den jako tuhle zavinovačku z pravýho hedvábí jsem konečně sehnala i svoji perfektní džínovou košili, ve tmavší verzi. Dá se nosit asi tak na milion kombinací a jsem z ní hotová ještě teď. Vypadá totiž super rozepnutá i zapnutá (sehnat na mě padnoucí těsnou košili je skoro nemožný).

Ale prsten samozřejmě není jediná novinka, hlásím, že i taková stará kočka nevydržela a nechala se nalákat na klubíčko v podobě instagramu. Je to taková koláž mých dnů (takže samý žrádlo a boty neasi), foceno velmi nekvalitní optikou.

Můžete mě najít zde: zuzuliciousss

resp. pod touhle přezdívkou. Propadli jste taky instagramu? A kdo mi daruje ten obrovskej diamant z Titaniku?:D

3 komentáře:

  1. Já taky zbožňuji džínovou košili, dá se fakt nosit na deset způsob. Máš krásný prstýnek a celý ten outfit je povedený!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky=), ted už sice opadlo počáteční nadšení a opojení novými kousky a touha je ihned zkombinovat, ale celkem dobrej pocit zůstal

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion