Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 8. května 2013

Cap in da Luzern

Njn, asi už je to nuda, ale tenhle článek si prostě neodpustím.
Ve Švýcarsku jsem byla už kdysi, ale byla jsem ještě malá, takže si to sice pamatuju, ale kde jsem přesně byla, bohužel nevím a asi to už nikdy nezjistím. Asi jediné místo, kterým si jsem stoprocentně jistá, je Luzern. On je totiž takovej lehce identifikovatelnej díky Kapellbrucke.
Jsem hrozně ráda, že jsem nejela třeba o měsíc později, a tak jsem si mohla beztrestně vzít svůj krásný znovu nalezený růžový kulíšek. No, celkově pro mě tenhle výlet byl vlastně návrat do dětských let, protože i tuhle čepičku mám už od dětství, ale pak už jsem ji moc nenosila, protože se mi zdálo, že mi dělá divnou hlavu a splihlý vlasy. Ano, stále ji oblíknu, mám hrozně malou hlavu.:D

růžovej svetr a modrý kalhoty nemohly chybět
A proč beztrestně? Občas foukalo a byl duben, takže na mě v čepici, brýlých a svetříku nikdo nečuměl jako na blázna. I když, za hranicemi na vás vlastně nikdo jako na blázna nekouká, to jen u nás. That is the truth.

Tahle česká mentalita mě hrozně nasírá a radím vám, nejezděte nikam s velkou skupinou Čechů, je to fakt na zabití a pořádná vostuda. (Pokud se do skupiny nasunou i občané bývalýho SSSR, tak tu máme mix snů.) Po nějaký době jsem si to zas zkusila a asi si to zase na nějakou dobu odpustím. Naštěstí mě většinou nikdo za součást český skupiny nepovažuje, furt se mě někdo ptá na cestu.:D (Tímto se neznámým Francouzům omlouvám, ale fakt bych vám dobře neporadila.)

Anaway...Luzern se mi moc líbí a je prostě odlišnej od ostatních větších švýcarských dnes. Check it out.


chillin





Část mostu vypadá takhle; nějaký idioti ho v 90. letech podpálili.



a nejvíc sehraný žebrající labutě na závěr

Je tu ještě někdo se směšně malou hlavou, komu pořád sedí dětský čepice?

Mňau.

4 komentáře:

  1. Já se hlásím:) Nedávno jsem si dokonce koupila v dětském oddělení takový setík - čepice, šála, rukavice. Ty rukavice mi jsou dost na těsno, ale i tak se to dá. Vypadám v tom jako šílenec, ale když to mě tak baví:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, mam i extrémně malý ručičky, to jsem nezmínila:D...chápu...kožený rukavice mi jsou jen ty nejmenší:D, jedny mám po babičce, máminy mi jsou velký

      Vymazat
  2. to si asi děláš prdel, ne?

    opravdu nenávidim tyhle kecy o ""český mentalitě"", vypadá to, že jsi moc za hranicema opravdu nebyla, protože nic neni černobílý a s timhle se setkáš všude. celkově na mě působíš jako hloupá pipka bez vkusu, která se strašlivě snaží působit chytře a suverénně, ale.. bohužel. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ťuťuňuňu=)))
      má vůbec cenu na to něco říkat? přečti si to po sobě ještě jednou a pak přemejšlej, kdo kdo tu působí jako hloupá pipka

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion