Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pondělí 29. dubna 2013

Výbuch

Dnes jsem se opět přesvědčila, že jsem nevěřící Tomáš. Ani když jsem viděla tyhle fotky na twitteru, nevěřila jsem, že se vážně něco stalo.
via twitter miloše čermáka
Čekala jsem další půlhodinu, než mi to potvrdily zprávy. U mě by Wells se svojí Válkou světů nepochodil. Invazi kohokoli bych mu nezbaštila. Jsem si říkala, že někdo vysklil okno, navíc paní utíká nahoru a ne ven z budovy.
Ačkoli jsem skeptický cynik nejhrubšího zrna, mám dneska divnej pocit. Takovej divnej pocit, že to moh schytat někdo z mých známých. Takovej divnej pocit, že jsme tam ještě ve čtvrtek všichni skákali, pili pivo (než došlo) a jedli suprový domácí zákusky na festivale Pavlač. Snad budou brzo FSV UK i FAMU fungovat tak jako před výbuchem. A pěkné paní knihovnici, co vypadá jak Lindsey Lohan, nezůstanou jizvy.

...

3 komentáře:

  1. Mn got..slusnej pruser to teda jo...nastesti to dopadlo v ramci moznosti jeste docela dobre. Jela jsem pred chvili kolem a vsude porad policajti hasici atak... spis me dostaly zas titulky blesku aspol...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, v rámci možností to dopadlo dobře, navíc stát se to v úterý/středu/čtvrtek, tak je na místě mnohem víc lidí

      blesk jsem naštěstí nečetla:D, stačila prima:P...ale zahraniční zdroje taky stojej "za to"

      Vymazat
  2. šleha to byla slušná... myslela jsem, že to je teroristickej útok...

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion