Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pátek 12. dubna 2013

boots with studs

Snad už poslední příspěvek ze zimy. Nakonec i na mě byla moc dlouhá, i když prohánět se na svahu o velikonocích má taky svoje kouzlo. (A udělat si při jízdě monokl je fakt umění.) Každopádně kočka bude mít dvojnásobnou důležitost (a ne kvůli monoklu).
Koukněte mi na ruce a krk, asiati by řekli, jak jsem nádherně bílá, ve skutečnosti ale lidi okolo spíš děsím. Kadeřnice se mě dokonce vážně ptala, jestli nejsem chudinka náhodou chudokrevná. Kdo ví. Každopádně nejsem bílá, jsem průhledná. Takže nejen že mi často praskají žilky, ony prosvítají i ty, co ještě nepraskly. Teď se k tomu ale přidala nějaká divná vyrážka. Dlouhá zima v kombinaci s mojí životosprávou a stresem se zkrátka podepsala na mojí pleti. A nechce to dolu, nic nezabírá, ani prášky, ani divná kombinace všech mastí, nemůžu ani vypozorovat, co by to mohlo zhoršovat. Prostě svědí a nejde to umejt.

Anyway, nejsme tady kvůli tomu, abychom pitvali můj obličej, kterej stejně nevidíte. Představuji vám moje nejnovější a zrovna nejoblíbenější boty.
Líbí? Já jsem z nich hotová.
průhledná paní maskující se cvokama, barvama a kočkama, zjevuje se hlavně ve městech, ale můžete na ni narazit i v lese, může být nebezpečná, nedráždit (má někdo atlas strašidel?)

Musím si ale přiznat jednu věc (že jsem ujetá na kovový cvoky je očividný), a to že jsem ani přes tu dlouhou zimu nedokázala vynosit všechny svetry. Třeba na tohohle modrýho fešáka se mi nechce čekat dalšího půl roku. Navíc jestli mi na xichtě teď pučí jaro, tak ať se jde bodnout.

Máte někdo tip na to, co s tim mým hrozným anemickým xichtem? A do solárka se mi nechce, i když jsem už v záchvatu zoufalství uvažovala, že se vysolárkuju v pořádnou uzenou makrelu.

vrrrrrrrrrrrrrrr

15 komentářů:

  1. Sázím na samoopalovák od Biodermy.
    Jinak období suchých svědících věcí na obličeji a oteklých víček jsem měla před měsícem. Zkoušela jsem všechno. Přiznám se, že nakonec jsem už v zoufalství poprosila kolegyni, jejíž pes je exematik, aby mi dala trochu jeho mastičky s kortikoidy. Jak drsné, ale jak účinné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D:D no sakra, mast pro psy by mě nenapadla...to jsem ještě nezkoušela, každopádně psa nemáme a kočka mastičky neužívá, tý můžu maximálně ujídat její žrádlo (užíram jí její nasolený suchý rybičky, pssst)
      takže kortikoidy? asi taky zkusim, i když je možný, že mi na ně kůže zareaguje opačně
      jo a jako bonus mam ještě opar:P:D

      Vymazat
  2. Ty botky jsou opravdu parádní! I celkově outfit se mi moc líbí, úžasná barva svetru!:)

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. jj, už se vyhřívám=)...ale pupínky mám pořád:P

      Vymazat
  4. Ta kabelka je pekna...Balzu, chces jeste tu DKNY? dej vedet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj evo, včera jsem zadala platbu, pošlu výpis, jak bude provedena=)

      Vymazat
    2. Balzu a kam ti to mam poslat, neposlala si mi tvou adresu, zitra rano jdu na postu...posli mi email na Nikita.E@email.cz

      Vymazat
  5. Ty botičky jsou skvělé, máš zajímavý blog! :) Jsem ráda že můžu být tvůj čtenář :)
    Na mém blogu probíhá GA, jestli budeš chtít můžeš se zúčastnit, budu jedině ráda :) http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. jej chudo, to ti nezavidim. I kdyz ja jsem taky bila jak syr, ale nehodlam na tom nic menit, radsi bila nez s rakovinou kuze ;) Kortikoidy jsou hodne silne, to by melo pomoci. Drzim palce (a treba se to vyresi samo, kdyz je ted venku konecne pekne a tepleji) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si nezávidim...zatim slunce nepomáhá, resp. zrovna ted jsem nějaká narůžovělá, ale spíš je to další projev toho, co mi pučí v obličeji...radši vážně zůstanu bílá...asi budu muset po několika letech navštívit kosmetičku a nechat se od ní seřvat, jaktože o sebe nepečuju a že mam ucpaný pory (to mi tvrdila už kdysi, a to jsem si mysela, že mam pory dobrý)

      Vymazat
  7. a Jarischov roztok z lekarne , za par korun, si skusala? robi zazraky :)

    OdpovědětVymazat
  8. ty boty,kabelka a hodinky! :) prostě krása!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion