Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 26. prosince 2012

very merry

Tak jaký byly vánoce? Osobně mi tentokrát nevadilo, že opět nebyly na sněhu, ale naštěstí ani na blátě, jelikož jsem štědrý den proležela. Dobře, to není zas taková novinka, o co nejnenáročnější průběh se snažím každý rok. Letos ale ležení mělo jiný důvod. Štědrý den byl ke mně neskonale štědrý a nadělil mi horečku. To mám asi za to rouhání na konci minulýho příspěvku nebo co. Nacpala jsem do sebe jednu miniporci kapra se salátem a někdy večer přetrpěla menší rozdání darů, který si skoro nepamatuju.

Ale žiju, do druhýho dne mi teplota klesla o 4 stupně (no fakt:D), tak můžete stalknout aspoň kousek stromku a výběr z darů. Fotky jsou z 25. prosince, ze 24. žádné nejsou a i kdyby byly, vidět je nechcete (alias slavíme v teplákách a s mastnou hlavou omotanou šálou).
(sehnat obrázek smějící se kočky fakt není lehký, můžete zkusit googlit)
moje krásná vánoční květina, vánoční hvězda ať se jde vycpat a františek smrdí
Zde většina toho, co se mi udělalo radost, nebo jsem chtěla (dobře, ty sluchátka jsem chtěla jen růžový). A o bb krému přemýšlím už několik měsíců a nedávno i na mě dolehlo začínající stáří, tak jsem zatoužila po něčem proti vráskám. No, že se to spojí v jednom krému bych nečekala, ale určitě vyzkouším.=) Btw. jsem dostala i ten přehoz, hodí se.
A teď k tomu, co tolik nepotěšilo: ráda bych tímto poděkovala za tisícerý sprchový gel, který bych nestihla spotřebovat, ani kdybych se sprchovala dvakrát denně, tisícerou kosmetickou tašku a další pánev, čínu totiž moc často nedělám.
A nakonec dost pofidérní dar, ale co, taky potěší.

Co vám udělalo nejvíc radost a co byl most weird gift?

A mně už je líp a proto za chvíli vyrážím na tradiční hodobožovou kachnu (začínám chápat, jak tohle hrozný slovo vzniklo). Mějte se taky hodobožově.

Mňau.

14 komentářů:

  1. ha! nemáš na dárek od nejmenované osoby (díky babi!) k svátku, sprcháč Gormiti, no myslela jsem že se počurám smíchy (ale udržela jsem se, rozchcechtala jsem se až na záchodě...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem si musela vygooglit, ale pro mě stejně sprcháč jako sprcháč, ty už nechci ani vidět:D...ocenila bych klidně nějaký ty teplý vánoční ponožky, ale nestalo se

      Vymazat
  2. Ty si sialena :DDD Takze tu karticku do Zary mame spolocnu... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. yes, jen ty ju asi máš eurovou, můžeš shoppingovat mezinárodně, nevím, jestli mi moji korunovou vezmou v dojčlandu, ale nevadí:D

      Vymazat
    2. No pri mojej bolo v podmienkach napisane ze nemoze byt pouzita inde nez vo Francuzsku aj ked je eurova.. Tak myslim ze bohuzial ani tvoja sa nebude dat pouzit inde :/ Ja som v tej krabicke mala aj papierik s podmienkami tak tam je vsetko.

      Vymazat
    3. aha, tu svoji jsem ještě nečetla:D...ale tu podmínku nechápu, euro je snad všude euro

      Vymazat
  3. Hmm... Ti Utopenci...
    Ty jsi neplavec?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. plavu obstojně, takže si to určitě neberu osobně

      Vymazat
  4. ty hodinky a lace top vypadaji moc zajimave! a kurna ja jsem dostala chut na utopence! Nemela jsem je, co jsem se odstehovala z Cech! :) a vse nej nej do noveho roku!

    OdpovědětVymazat
  5. Mít vše do fialova, to byl letos o vánocích docela trend :)
    Já měla radost ze všeho:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, o ten fialový papír jsem si řekla, at to ladí:D...ale s ostatním to nebyl žádnej záměr být trendy, prostě se nám líbily

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion