Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pátek 21. prosince 2012

endoftheworld

Tak mám část povinností za sebou (a další prozatím odkládám), takže nastal správný čas nahodit další článek. Snad to stihnu, když je dneska ten konec světa. S tímhle se totiž musím ještě stihnout pochlubit. Haha, to jsme se nasmáli, na takový kecy samozřejmě nevěřím.

Nicméně, tady je pár fotek z hlavního cíle mojí nedávné dovolenky.


Tuší někdo alespoň mlhavě?







Lisabon! Miluju to tady. Už mnoho let jsem se sem chtěla podívat, ale není to za rohem a letenky jsou z ČR docela mastný. A konečně to přišlo. Většinou jsem trochu zklamaná, pokud se někam vážně těším, ale Portugalsko mě opět nezklamalo. Tímto vyhlašuji 2012 svým portugalským rokem, jelikož jsem na jeho území byla hned dvakrát (v létě na Madeiře, fotky jsou na blogu také).

Jinak konec světa se opět nekoná (jak překvapivé), jediné co nás čeká, je konec roku. Pokud má někdo twitter, nedoporučuji sledování hashtagu endoftheworld, z těch kravin, co tam lidi z celýho světa píšou, mi začalo bejt líto, že žádný soudný den nenastal, aspoň by se lidský genofond trochu pozměnil.

Anyway, v dalších dnech vám slibuji přísun dalších portugalských fotek, a jestli ne, ať mi kočka sežere všechny dárky a santa klaus na...dělá do fusekle.

Mňau.

4 komentáře:

  1. Bozi fotky! Ja tam byla kdysi jednou na otocku, asi bych si to mela zopakovat! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jen jsem uviděla první fotky, tak se mi zastavilo srdce /no možná spíš rozbušilo/.. Lisabon, má láska!! Půl roku jsem tam žila a snad se tam brzo vrátím :)

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion