Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

sobota 25. srpna 2012

Summer!

Už mě štve, jak snad všechny blogerky opakujou, jak se strašně těšej na podzim. Občas mám pocit, že jedna něco vymyslí a pak to po ní všichni papouškujou.
Jasně, taky mě ty vedra občas zmáhaj, ale je léto, víme? Léto je teplý počasí. Krásný počasí, co umožňuje spoustu skvělých letních parties, na které můžete vyrazit jen tak, i naprosto neplánovaně po dni stráveném v tílku a neriskovat další týden v posteli s horečkou. Léto je relax u vody. Léto je volný čas, který můžeš trávit, jak chceš a kde chceš. V našich končinách tohle období většinou netrvá moc dlouho, přesto někdo musí hudrat, a přivolávat podzim. 

(kombinace špatného fotografa a absence umění pózovat jako modelka)
Jen čekám, až začnou praktikovat nějaký rituály přivolávání dešťů, po vzoru indiánů. A pak chci dušinky vidět, až nastane ten podzim. Po prvním propršeném týdnu začnou zase praktikovat jogínský "pozdrav slunci".
Mimochodem, podzim oficiálně začíná až 23. září a já doufám, že nám léto do té doby vydrží, tak jako letos, a pokud ano, náležitě si ho užiju (nebo se o to aspoň pokusím).
Btw. zejtra si sbalim pár švestek a konečně vyrazím na letní dovolenou, tak budete mít ode mě zase voraz a blogerky můžou vzdychat nad podzimní kolekcí a přivolávat si třeba zimu nebo hurikán.

Jinak mě stále drží neony, k botám přibyl úplně stejný pásek, to budu ale sladěná!:D

vrrrrrr

It´s summer, you know...but I think all cz bloggers want to cancel summer too early and start with autumn. Why dont they enjoy summer (which does not last a long time in CZ anyway)? I m waiting If they will start with some rainmaking. Hope they wont be successful.

13 komentářů:

  1. :) No jo hold patřím asi k většině, ale de o to, že já moc teplo nemám ráda. :D Jinak pěkný outfit! Ta sukně je moc zajímavá! :) Užij si dovču! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, ted si lámu hlavu...co a hlavně do čeho zabalit:P:D

      Vymazat
  2. Vždycky si někdo bude stěžovat, že je v létě teplo a v zimě zima... Já si teda stěžuju jen v zimě, věčná zmrzlost mě přechází jenom v současných teplotách. A v létě se dá dělat o tolik věcí víc :) Takže souhlas. Jo, a dobrá kabelka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jn, mně je taky furt zima:D mam špatně prokrvený končetiny...takže většinu roku je mi zima až na krátkou část, kdy je mi vedro a leje ze mě:D...takže bych si měla asi nejvíc stěžovat...zimu nemam ráda nejvíc, ty přechody z mrazu do přetopenejch místností mi fakt nedělaj dobře

      Vymazat
    2. Nápodobně. Ale na zimě mě asi ze všeho nejvíc štve ta miliarda vrstev, co na sebe musím navěsit, abych nezmrzla. Bleskové starty na poslední tramvaj, kterou to ještě stihnu do práce včas, to značně ztěžuje ;)

      Vymazat
  3. tfuj podzim nesnášim podzim přála bych si vedra nafurt! :D a máš super sukni!

    OdpovědětVymazat
  4. Já se taky na podzim netěšim a na zimu už tuplem ne. Jedinej den, kdy jsem si na vedro stěžovala, bylo minulý pondělí, kterej jsem strávila v práci (to znamená v rozpálenym centru, žádná klimatizovaná kancelář se nekoná :D). Každopádně s létem nemám žádnej problém a snesla bych letní počasí klidně celej rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak u nás sice klimatizace je, ale mam štěstí na to, že vždycky když mam v plánu dát vale a jít k vodě, tak se pro mě najde co nejvíc práce:P...takže vždycky jenom hladově koukam z okna, jak tam svítí

      Vymazat
  5. tesit sa na jesen? na tu jesen, ktora prichadza po tom uzasnom teplom lete??????? ved to sa neda!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem vždycky milovala vedra a pak takovou tu třeskutou zimu, no a teď jsem přestala ta horka zvládat - přihodilo se mi to v těhotenství - to jsem ještě byla klidná a říkala si, že je to tím vetřelcem ve mně. Další léto to sváděla na kojení a letos jsem už přijala fakt, že jsem asi stará a horká léta můj organismus už nezvládá...achjo:/
    Ale stejně se na podzim netěším, lepší vedro než deště, bláto a chlad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vedra přímo nemiluju, taky se už občas přehřívam a ano, když je venku 36, tak se nevystavuju na sluníčku a snažim se bejt co nejvíc ve stínu, chladu a pít...ale pro těch pár přehřátejch dní nebudu hejtovat léto=)

      btw. vetřelec:D:D

      Vymazat
  7. Já nejvíce miluji jak všechny blogerky vytahujou ze skřín ušmudlané podzimní kabátky které mají na fotkách už 2 předešlé zimy a popisují jak se na tento skvostný ožmolkovaný hnusný kabátek těšily. Užij si dovolenou závídím ti :D já si letos koupila auto takže jsem na dovolenou jela leda tak do dupy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš nový auto, to je fajn=) můžeš si nějakej výlet udělat, kdy chceš...aspon malej

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion