Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pátek 3. srpna 2012

Mel

Nikdy nejsme tak bohatí, abychom mohli kupovat levné věci. Očividně jsem velmi bohatá. A slovo sleva funguje jak rudej hadr pro býka. 
Bot mám, dá se říct, hodně. A i několik plastových. Přesto jsem se taky rozhodla na slevomatu okoštovat plastový Mel.
A takhle to dopadlo. Už jsou doma. Na dodání jsem čekala přes 5 týdnů. Za to vyzvednout se musely do 7 dnů, jinak by odputovaly zase kdo ví kam. Client servis jako stehno, ale mohlo by být mnohem hůř.
S výběrem typu jsem naprosto spokojená, tyhle se mi líbily z celé nabídky nejvíc a čistě bílé boty, tenisky nepočítaje, snad ani nemám. (Vida! Slušná výmluva pro jejich pořízení.:D) Proto mě dost zarazilo, když na mě z krabice vykoukly.  Běloskvoucí opravdu nejsou, mají lehce našedlý nádech. Venku na denním světle to ale naštěstí není moc poznat.
Suma sumárum: za ty dvě kila dobrý (všimli jste si, jak při každé opakované nabídce slevomat zvyšuje ceny?), jsou tu sice mouchy, ale celkově se mi hodně líbí. Brzo je ukážu v běžném provozu. Pokud bych ale měla hodnotit celkově, tuto objednávku ze slevomatu beru určitě jako pozitivní.

p.s.: chtěla bych poděkovat boo, díky komentářům na jejím blogu jsem si nekoupila boty o číslo menší. (Nemám za potřebí se někomu cpát do zadku, prostě jsem ráda, že se mi teď neválí doma malé zbytečné boty, to bych byla hodně nas...)

9 komentářů:

  1. Taky sem po nich pokukovala, ale musela se si říct ne. Sou pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásne! biele boty sú najviac, v poslednej dobe je u mňa biela top:)

    OdpovědětVymazat
  3. .. tak to mám radost. ; ) mně se v nich dost potí nohy (a jindy vůbec), to mě neba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně ani ne, nebo aspon ne víc než normálně:D...možná i mín než ve stejných plastových žabkách

      Vymazat
    2. Žabky nosím jen Havaianas, z ostatních mám puchýře/bolest v lýtkách a holeních. : ))

      Vymazat
  4. Já taky neodolala a objednala si Mel oxfordky (ty starý se rozpadají, takže nový potřebuju - jak jinak :D ). Napsali mi, že na skladu budou až 10.8. a pak je během 2 dnů pošlou. Objednávala jsem ve středu 25.7. Ve čtvrtek 2.8. mi přišly domů! Takže za mě spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to už je slušný=) všimla jsem si, že u poslední akce měli datum dodání rychlejší než předtím, asi už opravdu jenom doprodávali zásoby, co měli

      Vymazat
  5. Super, univerzální a za tu cenu...:-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  6. a teraz uz len si ich vychutnavat:)

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion