Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pondělí 4. června 2012

Search engine n. 2

V poslední době mám hlavu někde "v pejru", tudíž přispívám, a nějakou dobu budu přispívat, značně nevyrovnaně. Jako maniodepresivní typ, u kterého se navíc rozvíjí další obsedantně-kompulsivní porucha, se zmítám v náladách, od nevysvětlitelného smíchu po nejhlubší deprese typu: nic nestíhám, jsem k ničemu, prostě to nezvládnu, zastřelte mě někdo. Oba stavy, smích i deprese, mě odvádějí od mých povinností, čímž utvrzuji další depku. Hermeticky uzavřeno. Jak já miluji kruhovou argumentaci.

Co mě ale vždy pobaví, je výpis hesel, podle čeho si mě kdo vygůglil. Už to tu jednou bylo, ale přináším nová horká hesla. Výběr těch nejzajímavějších.
Takže 4x to byl "ovčí sýr". Nic proti tomu. Ten já ráda. Dále "sexy podkolenky", "vyholené vlasy", "nejlepší blogerky" a "nejošklivější blogerka". Velmi zajímavá kombinace. Co mě ale opravdu dostalo: "civět babe do zadku" a "nejoblíbenější porno pink velvet 1,2". Tak mám pocit, že nepíšu (pseudo) fashionfoodblog ale docela slušný péčko. Carrie B. hadr.

Přesto se ale nechystám na změnu a nadále se budu věnovat maximálně food pornu. Posílám závdavek. Sladké sny!

Mňau.

10 komentářů:

  1. První odstavec mi mluví z duše, mám to úplně stejně. Nejdřív eufórie, že všechno zvládám, pak depka, že je mi to k hovnu. Pak eufórie, že mě to vlastně děsně baví a pak jsem vydeptaná z toho, že jsem za život dokázala akorát velké kulové.
    No, prostě to znám. A maniodepresivní jsem tak trochu taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už z toho asi bude další civilizační choroba...vlastně docela závidím sluníčkovým maminám z mimibazaru, i když si říkám, že věčně štastní jedinci musej bejt ještě větší magoři než já

      Vymazat
    2. no však počkej.. taky jednou budeme sluníčkové maminy. Já se na to celkem těším..

      Vymazat
    3. tak ted nevim, jestli to brát jako výhrůžku:D...doufám, že v trvalý laktační psychoze nebudu vystavovat fotky dětí pro pedofily a stavět "salámky"

      Vymazat
    4. jj přesně to samé jsem si taky říkala, mám teď taky takové období, je to kvůli školy, ale jak to pomine, tak bude doufám chvíli klid...

      Vymazat
  2. perfektný článok

    http://moonlightdreams-miadra.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj balzu.

    Se zájmem jsem si přečetla spoustu tvých vtipných článků a prohlédla zajímavé fotky. Pěkný blog! A teď moje dobře míněná rada - nepiš anglicky, když to ještě moc dobře neumíš. Twenty-some (štítek O mě) neznamená dvacet a něco (to se řekne twenty-something), ale rozdat si to ve skupině dvaceti lidí, stejně jako three-some znamená dát si trojku. Stejně tak se před and v mnoha případech dává čárka (narozdíl od češtiny). Podobných přešlapů bylo víc...

    Měj se,

    Naivní pozorovatelka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zdravím, mohla sis všimnout, že poslední dobou už moc nepíšu...moje engliš je fakt "pigy"...ale občas mě to prostě popadne a něco sesmolim, ptže chybama se člověk učí, když budeš pořád držet hubu a krok, nezlepšíš se...ale budu se snažit neotravovat tě svojí prasengličtinou často=)

      Vymazat
    2. Zdar, v žádném případě jsem nechtěla být hnusná, jestli to tak vyznělo, tak se omlouvám. Uznávám, že je to trochu grammar-nazi. Jak říkám, pěkný blog i fotky, ráda jsem pokoukala/pokoukám i v budoucnu :-) Mizím,

      N. O.

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion