Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

čtvrtek 28. června 2012

neony


Neony miluju. A myslím, že k létu se takové barvy skvěle hodí. Ta žlutá je ve skutečnosti mnohem výraznější, ale slunce je sviňa a všechny barvy sežralo.
Nicméně se to s nimi nejspíš musí trochu opatrně. Tenhle dojem jsem si ověřila o víkendu v Retru, kde to neonově jen svítilo a slečny: zářivě neonové šaty, které zakrývají stěží půlku zadku, to vážně není to pravé; pokud teda zrovna nehledáte společnost na jednu noc, přesněji spíše několik hodin či rychlovku na záchodě.
 Takže jsem se rozhodla pro decentnější kombinaci. Svítivě žlutá na topu a nehtech, doplněná lososovou na botách, krku, tašce a druhé ruce. Tím bylo učiněno barvám za dost a původní výrazné šortky jsem vyměnila za tyhle nevýrazné béžové.
 A konečně jsem jednou byla v háemku a nezapomněla se podívat po těhle gumičkách. Jsou fajn. A hlavně mám tuhle zlatou, stříbrnou a ještě to, co mi visí na krku a celkově jsem za všechno dala 18 korun. (aneb pohádka o tom, jak hm zase jednou dávalo slevový kartičky. :D)

Tohle je jenom jeden ze způsobů, jak neony nosit. Jak je nosíte vy? Máte doma hyperkratoučké "šaty", co vypadají jako odcizené ze skříně mladší sestry?


mňau

9 komentářů:

  1. hyperkraťoučké šaty nenosím, ale hyperkrátké šortky ano! pěkná kombinace žluté a lososové :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hyperkratoučké šortky mám z lonska...ač jsem stydlivá konzerva, co radši ani nenosí výstřihy, hrozně se mi líbily, navíc v kratasech se prostě cítím jistější než v krátké sukni, kratasy se nikam nevyhrnou:D, pokud nemyslíš hyperkrátké až tak, aby sahaly akorát tak do půl zadku:D...ty si dokážu představit někde na pláži, ale jinak bych si je nevzala

      Vymazat
  2. ta kabelka je moc pěkná
    Já neony raději nenosím. stačí mi, že mi svítí vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. taška je lindex (moj nej obchod poslední dobou okrem secondhands)

      (sorry za slovenčinu, mám v sobě půl litru vína a je to fajnfajnfajnfajn fajnový)

      Vymazat
  4. S těma šatama mě to pobavilo, protože my nedávno byli v Nebi v Celnici a jak jsem tam pozorovala některé slečny, tak jsem si říkala, od kdy se přestaly k tričkám nosit kalhoty a sukně :-DD, že jsem to nějak prošvihla!

    Jinak já neony mám moc ráda, hlavně doplňky. A většinou to nosím podobně jako ty - výraznější tričko nebo kraťasy/kalhoty/sukně a k tomu méně výraznou věc. Většinou v neutrálních barvách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám barvičky moc ráda, takže jsem se skoro divila, že mě napadla ta celkem nenápadná kombinace s béžovou...ale návštěva diskotéky mě přesvědčila, že to byla dobrá volba:D
      a nemyslim si, že jsme něco prošvihly...tenhle styl "je mi vidět celej zadek, ale to nevadí, hlavně že jsem seksi" neni nic pro mě

      Vymazat
  5. Já neony nenosím, zprotivily mi je právě ty slečny, co nosí svítivá trička místo šatů... Ale tahle kombinace je moc pěkná :) A moc se mi líbí ta jiná barva nehtů na každé ruce ;)

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion