Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 13. listopadu 2011

Jéédu na koooni

Svatej Martin jezdil na bílym koni (vážně, ráno jsem se vzbudila a venku bylo bílo). Já na koni nejezdila, za to jsem se do koní rovnou oblíkla.


Kovbojský botky a klobouk k tomu byly jasná volba.

try to be vegetarian? no way!:D
 
sklenka svatomartinského taky padla

A samozřejmě šťavnatá husička. Bez tý by to prostě nešlo (a taky bez koláčků a polívky).

Dobrou chuť.

4 komentáře:

  1. No, bylo to divný. V 9 večer jsem vyjela do centra Prahy a to byl ještě podzim, vrátila jsem se asi o 7 hodin dýl a už byla zima..:D Nejdivnější, že to bylo až na Řepích, od Václaváku až k Andělu po sněhu ani stopa.

    OdpovědětVymazat
  2. souhlas=)...taky jsem se ten den nacházela zrovna blízko a od řep dál "z Prahy" byla pořádná kosa

    btw. takhle se pozná, kde ještě je Praha a kde už ne, nehledě na značení:D....prostě kde najednou klesne teplota o dva a víc stupnů = opravdová hranice Prahy
    sorry, jestli ted někoho urazim:D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě neurazíš, já mám náhodou Řepy docela ráda, je tam vcelku klídek...jediný co mě štve je teda to dojíždění:D Jsem zvědavá,jak to budu dělat v zimě, až zamrznou tramvaje...:D

    OdpovědětVymazat
  4. dojíždění je děsný...nejhorší je, že se jede přes hnusný košíře (tam se celkem bojim vystoupit) a že 9 skoro furt smrdí:P...asi bych se z toho zbláznila jezdit každej den....máte nový koleje, snad nebudou mrznout:D...ale fakt, že tam jezděj ty blbý stříbrný plechovky, který prej jaksi nezvládaj mín než -4 stupně....tak uvidíš=)

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion