Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

středa 30. listopadu 2011

CK (polní maršálek)

Pořád nemam komp, mám pár fotek ve foťáku, ale nemám si jak nasadit kočičí hlavu. Psí hlavu mi zvládá okolí nasazovat pravidelně. A překvapivě nepotřebuje photoshop. Já ho potřebuju. Takže ostatní prominou, pojedeme jenom bezfotkový mňoukání (jooo, já vim, to hrozně bolí, číst, ne si jenom prohlížet obrázky, ale musí to bejt, i kdyby těch pár lidí, co sleduje, mělo zběsile utéct). A nebo syrovej random. Jako teď.
the widest sweater ever and I love it

Jedna z mých nejnovějších love. Můj nejširší svetr ever.

Vypadá sametově, co? A není! Ale je sametově jemnej, víc než dvanáctiletá whisky. Nejradši bych ho umačkala a "uňufíčkovala". No co, my kočičky rády měkkoučký věcičky.

(Btw. sametovej svetr, to by byla dobrá úchylárna (dá se to vůbec vyrobit?), asi to zavolam Donatelle a budu žít do smrti z dividend někde u moře.)

Mňau.

4 komentáře:

  1. Miluju široký věci, cejtim se v nich skvěle. A ten nápad s dividendama neni špatnej. To zkus a pak dej vědět! :))

    OdpovědětVymazat
  2. asi zkusim, jenom si nesmí přečíst, co tady píšu o její kolekci:D...i když to ani neni tolik o samotný kolekci, jako o lidech, co z ní šílej

    OdpovědětVymazat
  3. krasnej svetr :)

    http://thuy-onlineshop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion