Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

neděle 30. listopadu 2014

Break the line

Tak jsem asi zase překročila nějakou pomyslnou hranici, že se k poslednímu článku radši ani nikdo nevyjadřuje. Ale who cares? Ráda překročuju hranici a vybočuju z řady. O to horší je, že můj život je teď perfektně nalajnovanej, každej měsíc se opakuje to samý, jen počasí se mění. Možná je to úděl pracujícího člověka. Zabíjí mě to, ztrácím motivaci a čím horší to je, tím méně mám sílu něco změnit. A že jsme už kolik dní neviděli slunce, na náladě nepřidá. Demotivace, dezorientace, deprivace, deprese, demence.
Vlastně jsem tak vymletá, že nedokážu dát dohromady ani smyslupnej článek.
shirt, jeans: sh, sweater: cubus, jacket: gate, shoes, bag: bata
Fotky jsou jednoznačně staršího data, cca 1-2 týdny zpátky, což je jasné podle barevných keřů. Bunda je sice kromě kožených rukávů vlněná (asi ta nejkvalitnější a při původní ceně i nejdražší věc v Gatu, co jsem tam kdy viděla), ale nejsem blázen a holé kotníky už nenosím, dokonce jsem už vybalila tak polovinu zimních bot. Bohužel černý vysoký kozačky, který jsem hledala nejvíc, jsem nikde nenašla a ještě jsem se při neúspěšném hledání praštila židlí přes nohu. Fakt bych nemohla dělat obsluhu těžkých strojů.
Tmavý outfit jsem trochu rozbila a rozdivočila zvířecím motivem na botách a košili. Btw. vše bylo koupeno v sekáči nebo ve slevě a jsou to mé oblíbené a poslední dobou nejvíc používané kusy. Jen zebry se už odebraly k zimnímu spánku.
A jak se máte vy? Taky vás ovládá nějaký DE...?

...

2 komentáře:

  1. Lidi nekomentujou pac jsou v zimnim hybernacnim modu, z toho si nic nedelej... A libi se mi kabelka!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně taky=) dokonce tak, že ji mám ještě v jedné barvě:D (pšt)

      a až na to, že se mi do ní nevejde tablet, má ideální velikost

      Vymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion