Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

sobota 24. října 2015

Neo leopard

Poslední dobou nemám co říct. To občas přijde na každého. Ne, že by nebylo co říct, není jenom chuť a motivace to udělat. Asi proto jsem si tak oblíbila instagram. Je to rychlý, nahraješ, stačí jen heslo/místo určení, k tomu hodíš pár hashtagů a pak už si jen honíš lajky. Není to prostor na dlouhý příběhy. Pokud se vám něco děje a okolí vás neposlouchá, můžete mít snadno tendenci vybouřit se v digitálním prostoru. Do takovýho stadia pohlcení virtuální realitou jsem ale asi zatím nedostala.

Pocit prázdna si občas vyplňuji kupováním hezkých věcí, tak tomu bylo i u tohohle neonovýho svetříku a leopardího kardiganu (a spousty dalších věcí). Vlastně ani nevím, co mě napadlo vzít si tuhle kombinaci, nakonec ale myslím, že to docela funguje. Aspoň jedna z pozitivních věcí poslední dobou je, že jsem zahájila menší obnovu šatníku a rozhodla se konečně ho probrat a něco vyřadit, horší už bylo, že se mi spoustu věcí zatím nepovedlo prodat.:P Ale to se snad poddá. :D Vida, nakonec končím pozitivně, za to určitě může ten ňuňu svetřík.



Text is lill bit disturbing, so I decided not to annoy and scare any other people but czechs.