Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

pátek 26. července 2013

Růžová - modrá, pro blázny dobrá

Jak můžete vidět, růžovou a modrou si jedu nadále. Teď se mi ale do obliby dostala ještě jedna barvička. Která to je, to se dozvíte brzo.
To tričko je tak lehounké a průhledné, jako bych neměla vůbec nic. Ideální do tohoto počasí.
Fotky jsou z botanické.

bez kočky ani ránu
A hádanka na závěr: kdo pozná tuhle fialovou rostlinku? (Já bez popisku ne. Rostliny rostoucí u země dělím na tři hlavní skupiny: tráva, kytičky - co kvete, lopuch - má to velký listy a dá se s tim utřít... Docela ostuda pro někoho, koho svýho času dokonce vysílali na přírodo olympiády.)

Mňauuuuu.


Too hot (weather) to write anything else...

5 komentářů:

  1. :DD dá se s tim utřít, cheche, to triko jsem měla taky dokud jsem ho nedarovala ségře ale bylo moc příjemné, sluší, a máš pěkné botičky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, jsou krásný na první pohled...brzo tady ukážu jejich odvrácenou stranu:D

      Vymazat
  2. Zvolila jsi úžasný outfit plný krásných barev. A ty boty se mi také líbí, tak jsem tedy zvědavá na tu jejich odvrácenou stranu. :D A tu sukni máš odkud? Já pořád hledám nějakou letní, která by se mi zamlouvala a pořád na žádnou ideální nemůžu narazit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky moc, i když tolik superlativ bych sama k tomuto outfitu nepoužila, prostě letní lepší standard=)

      a se sukní tě nepotěším, mám ji už přes rok a je samozřejmě ze sekáče...a popravdě jsem na takovou v normálních obchodech nikdy nenarazila a jsem štastná, že se mi ji podařilo takhle ulovit (ale btw. díky tomu, že má i podšívku, tak dneska už bych v ní fakt nevydržela...ale dneska se dalo fakt vydržet akorát v bazénu)...zkus se někdy mrknout do nějakýho fajn sekáče, já na ně nedám dopustit

      Vymazat
  3. Juuuu, ja chci taky do botanicke!!! Moc ti to slusi, zajimava kombinace barev Picasso girl ;)

    OdpovědětVymazat

czech/slovak/english/french/spanish...any indo-european language....thanx for opinion