Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

úterý 30. října 2012

Muchomůrka růžovka

Nejpříhodnější prostředí pro houbu, zavrtaná v hromadě listí. Poznáváte ji? Ano. Dotáhla jsem růžovou obsesi na maximum. Kdy jste naposled viděli něco růžovějšího a nebyl to my little pony nebo šílená blondýna oblečená od hlavy k patě v hello kitty? Už k tomu chybí jen ta růžová hlava, kterou se mi naštěstí podařilo bez větších následků vymejt.
 Některé kombinace jsou zvláštní a stanou se tak nějak omylem. Kdo a jak vlastně vynalezl čaj s mlíkem? Ale takové neočekávané kombinace často fungují nejlépe. Třeba jako tohle růžovo-růžový kombo.


A nebo je to hrůza, měla bych si uvědomit svůj věk a přestat se oblíkat jako cukrová vata?

Anyway, kozičkám jsem se líbila.

Mé-éé


Hot or not? Actually...cute cotton candy or diabetes (too much of sugar)?

sobota 27. října 2012

Moje první letošní koule (sněhová)

Zdravím z hor!
Jsem zavátá sněhem, televize (ne)jde na povel a internet mám na příděl. A dole stojí auto s letníma gumama. Jídlo pomalu dochází. (Spíš rychle!!!)
obrázek stažený z novinek, které ho beztak ukradly někde jinde


Tolik k tomu, proč nejsem opět schopná nahrát nový článek, a že se toho dělo! Doufám, že jste příznivci retrospektivních pořadů.

Jdu si udělat čaj, ten totiž ještě nedochází, a hrát si s myšlenkou, že tu budu muset zůstat o pár dní víc. (Což by se mi hodilo, vzhledem k tomu, kolik povinností se na mě v Praze sype, a to přestože to tu není taková idyla jako nahoře na obrázku.)

Mňau...

sobota 20. října 2012

blue

Tenhle modrej kabát jsem si pořídila už dávno. Ale nějak jsem ho zapomněla nosit. Ale to se občas stává a určitě nejsem jediná, komu se to stává.:D Stačilo mi dlouho pomyšlení, že ho mám a když si ho budu chtít vzít, můžu. Ale konečně jsem si řekla dost a chtěla jsem si ho aspoň několikrát užít, než na něj bude moc zima.




Tak šup, pochlubte se, kolik z vás má stejný problém a má ve skříni (skříních) věci, které nenosí, i přesto, že se mu moc líbí.

P.S.: Ano, tohle je ten rybí outfit, o který sice nikdo nikdo nežádal, ale snad mi to bude odpuštěno.

Mňau.

středa 17. října 2012

Košišky a rybišky

Copak jsem dělala posledních pár dní?
Kromě koukání na koně a přemáhání se zabít většinu lidí v ulicích (vážně je nutný, aby se po celý Praze motali bezďáci a vážně jsem tak neviditelná, že do mě musej lidi vrážet?) jsem samozřejmě jedla. Respektive, biochemicky řečeno, doplňovala jsem vitamin D ze stravy, protože ze slunce ho teď pár měsíců nebude dostatek.
čičííí...číhá...na čízkejk
Kdy je nejspokojenější kočička? Když papá rybičku. Vlastně když papá víc rybiček.
carpaccio z chobotnice, hodně překvapilo
a kousek carpaccia z tuňáka
a grilovaný mořský vlk s přílohami
interiér restaurace
Můj spolustravovník si dal pražmu, vzhledem ke stejné úpravě chytnaly ryby takřka stejně, vlk byl větší (mnohem větší, než vypadá na fotce:D a pěkné lesklé oko, byl určitě čestvý), pražma byla menší, ale zase taková víc macatá. Jde o mořské dravé ryby a mají dostatek toho zdravého rybího tuku.=)
Nejvíc mě překvapila chobotnice. Chobotnice můžou být dost gumové, tahle vůbec. Možná mohla dostat o kapku víc octa, na druhou stranu na ní ještě bylo pesto, tak se to netlouklo.
A takhle malej cheesecake jsem asi ještě neviděla, ale tiramisu mají moc dobré, vláčné.


Máte rádi ryby? Nebo radši to tiramisu?:D A mam přidat i celej outfit?


Mňau.

sobota 13. října 2012

Miluju koně

Celkově mám ráda zvířata, rozplývám se nad každou kočičkou, ovečkou, veverkou, vším, co mi přeběhne přes cestu. Tahle záliba se občas objevuje i v mých outfitech, zejména těch skrývajících se pod podivným štítkem "zvyřátka".
Nejvíc ze všech ale zbožňuju koně. Dá tedy rozum, že jsem si ani letos nenechala ujít Velkou pardubickou. Vždycky trnu, hlavně aby nikdo špatně nespadl a koně se nezranili. Letošní závod byl skvělý. Tohle nejsou jatka, jako kdysi, když polovina koní neskočila Taxis. Koníci skákali krásně a s lehkostí. Přála jsem slavnější odchod bílé královně Sixteen, ale vítěze bych letos vážně netipla. Co ta hnědka dneska předvedla, to se jen tak nevidí. Ještě před posledními třemi překážkami jsem nevěřila, že tohle tempo může udržet až do cíle. A ať je to genderově a kdo ví jak nekorektní, jsem ráda, že zase po čase vyhrála závod klisna.=)

Kromě závodů a promenád mě vždycky baví sledovat kurzy a jména koní. Hlavně u těch jmen někdy dost nepobíram. Proč někdo pojmenuje koně Sešlost? Docela mě pobavil i Cabernet. Nějak mi připomněl včerejší večer a proč mě dneska celkem bolí hlava.

Sledujete pravidelně? Měli jste favorita (a někoho jinýho než Váňu)?

Dneska bez outfitu, ale pokud po nějakém koňském toužíte, projeďte štítky. Tak snad jen další důkaz, že moje zvířecí posedlost nezná mezí.
Ihahá.

neděle 7. října 2012

Jak jsem se zbláznila

Už jsem říkala, že poslední dobou jsem ulítlá nejen na neony, ale i na růžovou, že. A nejlépe jde obojí dohromady.
 A tak se stalo, že jsem se obarvila. Ale nebyla to obyčejná barva, byla to kouzelná barva. Byl to sprej. Jeho kouzlo ční v tom, že vám dokáže z vlasů udělat během 30 sekund chemlon, kterej už nerozčešete. A to se vyplatí. Tady na fotce to možná tak šíleně nevypadá, ale trust me.
Pokud tedy někdo uvažujete o něčem podobném a jste blondýnka, která má po létě vlasy trochu poničené (jelikož o ně kromě občasného mytí nijak nepečuje) a zároveň (nebo) jste nebyla už dobrého 3/4 roku u kadeřnice, sprej neberte do ruky! Jedině až na helouvýn.
Díky rozčarování z výsledku, nedostatku světla a únavy po celém dni (resp. kombinaci a koncentraci všeho uvedeného) neuvidíte moji suprtrupr mozaikovou manikuru (samozřejmě růžovou). No, nevadí. Zatím si ji domyslete a někdy příště ji snad i uvidíte.=) Jinak boty už tu byly, kabelka taky a jeleni tu byli v detailu.

No a samozřejmě, že mám něco z toho blbýho spreje i obarvený, ale to se snad vypere. Btw. jsem opravdu jediná, kdo má takový špatný zkušenosti s barvou ve spreji? (Před pár lety se mi stalo něco podobného.)

Vrrrrr.


Hi, I thought that could be brilliant idea to change hair colour. Execution have not been so brilliant. It looks good in photo, isnt it? But actually my hair turned into horrible nest which I m not able to brush. So do not use colour hair spray.:D

středa 3. října 2012

Světluška (neonová)

Neony mě nepouští a něco mi říká, že mě ve slabší formě nepustí ani v zimě. Fotky schválně za tmy, abych pěkně svítila.=)

Mám toho dost a díky tomu jsem teď cestovatel Holub. Bohužel nelítám do Afriky, ale jenom po Praze. A během těch přesunů na mě někdo hodil nějakýho bacila. Čekala jsem to, ale doufala, že si to vyberu později, až budou venku trakaře a ráda si v teple poležím. Tyhle boty za to ale vážně nemůžou.


Botičky bohužel už šly do krabice a asi tam budou spát min. do jara.

Tak aspoň, že jíst se dá celej rok. A já ráda jím.=)
Nemám moc chuť psát, pokochejte se pohledem na jídlo a utřete slinu. (Já toho utírám víc.) Rádi tyhle středomořský tapas? A plánuje někdo svítit i přes zimu, nebo půjdou neony na dno skříně?

Mňau.