Veškeré blbosti zde spatřené jsou v duševním vlastnictví autorky. Za neoprávněné přivlastnění čehokoli vás stihne herpes a později si vás najde tlupa cvičených opic. Mají nabité banány.

úterý 25. září 2012

blue madeira

Odmítám myslet na podzim, a tak dávám zase obrázky z dovolený.


kočičí svítání
Miluju moře (i oceán), miluju modrou a miluju tuhle zeď. Takhle si musím jednou vykachlíkovat minimálně koupelnu. A možná kuchyň, chodbu a možná tak omítnu celej barák (když ho budu mít). Bohužel teď vidím spíš do žluta, mám spánkovej deficit.

Ideální písničkou pro tenhle den se tedy jeví žlutej pes s modrou.
P.S.: Toto nemá nic společného s předvolební kampaní. Bejt po mým, všechny různobarevný ptáky necham přežrat třešněma a prasknout.


Mňau.

středa 19. září 2012

vinobraní

Překvapuje mě, že se na blozích neobjevuje moc příspěvků z PFW. Za to když má vyjít nová kolekce HM, víme to všichni tři měsíce dopředu.
Ode mě ho nečekejte, měla jsem jiné plány. Na nějakou tu přehlídku bych se sice ráda podívala, ale poslední dobou nemám skoro ani minutu nazbyt. Proto taky píšu až teď. Tenhle příspěvek berte spíše jako varování.
V sobotu jsem byla na vinobraní. Na tuhle akci se těším vždycky celý rok, proto jsem mu dala samozřejmě přednost i před PFW, i když tahle akce určitě nebyla tak fashion. Program zklamal, bohužel se rok od roku kvalita snižuje, je možné, že příští vynechám úplně. Ale proč to píšu! Na vinobraní musíte správně vyladit outfit.

Výběr outfitu není radno podcenit. Já ho nepodcenila, obrázek výše je to, co bych si ten den ráda vzala, ale vysoce to nedoručuju. Na takových akcích je hodně lidí, kteří do sebe vráží, riziko, že vám někdo šlápne na nohu a nechá vám na světlých botách obtisk, je skoro stoprocentní a kromě toho má minimálně polovina lidí u sebe nějaké potraviny a pitivo, co taktéž nechávají stopy. Ani pokud tedy nejste nemehlo (jako já), nemůžete si být svým oděvem jisti. Proto radím oblečení v tmavých zemitých tónech, pokud se chystáte na červený burčák, ideálně bordo, hnědá a černá. Já se tohoto držela, měla jsem tmavý kalhoty, černý oxfordky, hnědé triko, svetr, nějaký lakovaný korále z kamenů, přivezený z cest a koženou bundu, kterou po naprostém zlití stačí jen omýt vodou.

Teoretickou část přípravy jsem tedy zvládla na výbornou, přistoupíme k praktické zkoušce. Všechna příprava byla zbytečná. Stalo se, s čím jsem nepočítala. Počítala jsem s tím, že si určitě zase poleju minimálně nohu. Že se mi ale vylije přes půl litru červenýho burčáku do kabely, to jsem vážně nečekala. Díky tomu sem taky nepřidám žádnou fotku. První hodinu vinobraní před nehodou jsem nevyužila a další hodinu jsem strávila likvidováním škod. Dalších několik hodin mi pak ještě z tašky ukapávala špinavá voda. Když jsem u vchodu vylejvala tašku a vyndavala fialový věci, čumělo na mě spoustu lidí. Připadala jsem si jako královna všech lůzrů. Mimochodem, pohled na obsah peněženky kompletně vyvedený ve fialové stojí za to. Snad na mě v bance nebudou koukat jako na bankovního lupiče, kterýmu vybouchl lup. Něco mi ale říká, že ty bezpečnostní kapsle jsou modré. Snad. Možná už nikdy nic nepřidám, protože budu sedět v báni. Zákon č. 136/2011 mi možná ještě zavaří život.
tyhle botičky by jinak byly zničeny, nebyla by to škoda?

Stalo se vám někdy něco takového? Nebo jsem vážně ten největší tro(t)l pod sluncem?

vrrrrrrrr

středa 12. září 2012

local

Někteří z vás už docela šikovně rozklíčovávali destinaci. Tak přihazuje ještě pár fotek. Dneska i s outfitem.
local flora





local fauna
local shrine
local folklore
local pavement
A na konec jeden z mých nejméně oblíbených místních povrchů, nohy i boty dostávaly zabrat. Jediné, co není "local" jsem já a moje šaty. Jinak tyhle šaty nazývám jedním velkým podvodem, ale nosím je i tak ráda. Je to moje variace na současně ultramoderní maskáčový vzor, na kterej se zrovna nechystám. Tohle je taky forma maskování, s kytkama vzhůru do kytek.

Mňauuu.

pátek 7. září 2012

Holiday

Jsem zpět a mám 1250 fotek. Vzhledem k množství je nebudu nijak upravovat, takže si užijte malou uncovered ochutnávku.










Tahle malá dovolená byla více než zasloužená, bohužel jsem jen několik hodin po přistání zase musela nastoupit do pracovního procesu. Back to reality bylo tentokrát opravdu náročný. Hodně se mi toho nakupilo, takže jsem se od návratu ještě pořádně nevyspala. No dobře, za to nakupení si můžu sama, není nic horšího než odkládání věcí, až na vás nakonec spadnou všechny najednou.

Líbí? Do you want more? A uhodne někdo, kde jsem byla?

Mňau.